Paljonko saan lainaa? Kilpailuttamalla tiedät kuinka paljon voit saada lainaa!

Kilpailuta lainatarjous usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja selvitä paljonko lainaa saa, ja millä korolla. Lue lisää.

paljonko saan lainaa
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kilpailuta lainat Lainalaskurin avulla ja säästä

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta lainat lainalaskurilla näin

hakemusta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

valitse

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

paras

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Paljonko saan lainaa? Selvitä helposti Lainalaskuri.com-palvelun avulla

Lainan hakeminen voi olla jännittävä prosessi, sillä moni asia vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voi saada. Lainasumma riippuu muun muassa tuloistasi, menojen määrästä ja pankin myöntämistä lainaehdoista.

On kuitenkin olemassa helppo tapa saada selville, paljonko lainaa voit saada: käyttämällä Lainalaskuri.com-palvelua.

Lainalaskuri.com-palvelun käyttö

Lainalaskuri.com on verkkopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan laskea lainan määrä. Palvelun avulla voit syöttää tarvittavat tiedot, kuten tulot, menot, ja halutun laina-ajan. Lainalaskuri kilpailuttaa eri pankkien tarjoamia lainavaihtoehtoja ja antaa sinulle tarjouksiaa siitä, kuinka paljon voit saada lainaa.

Voit käyttää Lainalaskuria ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia, ja se auttaa sinua saamaan yleiskuvan lainasummasta, jota voit saada.

Tulot ja menot

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainasummaan, ovat tulot ja menot. Pankit haluavat varmistua siitä, että sinulla on riittävästi varoja maksaa takaisin laina.

Yleensä pankit katsovat nettotulojasi eli tulojasi ennen veroja ja muita maksuja. Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada. Lisäksi pankit ottavat huomioon myös säännölliset menosi, kuten asumiskustannukset, ruokaostot ja muut lainat. Jos menosi ovat suuret suhteessa tuloihisi, se voi vaikuttaa lainasumman suuruuteen.

Asunnon hinta ja laina-aika

Toinen tärkeä tekijä lainasumman määrittämisessä on asunnon hinta. Jos haet asuntolainaa, pankki yleensä rahoittaa tietyn prosenttiosuuden asunnon hinnasta. Tämä prosenttiosuus voi vaihdella pankista riippuen, mutta tyypillisesti se on noin 70-90% asunnon hinnasta. Mitä kalliimpi asunto, sitä enemmän lainaa voit saada.

Laina-aika on myös tärkeä tekijä lainasumman kannalta. Jos haluat lyhyemmän laina-ajan, kuukausierät ovat suuremmat, mutta korkokulut vähenevät. Pidemmällä laina-ajalla kuukausierät ovat pienemmät, mutta korkokulut kasvavat. Lainalaskuri.com-palvelun avulla voit kokeilla eri laina-aikoja ja nähdä, miten ne vaikuttavat lainasummaan.

Lainalaskuri.com-palvelun edut

Lainalaskuri.com-palvelun käyttämisellä on monia etuja. Ensinnäkin, se on nopea ja helppo tapa saada arvio siitä, paljonko lainaa voit saada.

Sinun tarvitsee vain syöttää tarvittavat tiedot ja saat heti tuloksen. Lisäksi Lainalaskuri.com kilpailuttaa eri pankkien lainatarjouksia, joten voit nähdä, millaisia vaihtoehtoja eri pankit tarjoavat.

Tämä auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan lainan. Palvelun käyttäminen on myös ilmaista ja sitoumuksetonta, joten voit vertailla eri vaihtoehtoja rauhassa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Asuntolainan saaminen

Monille asunnon ostaminen on suuri elämänvaihe, ja asuntolainan saaminen voi olla tärkeä osa tätä prosessia. Asuntolainaa haettaessa pankit ottavat huomioon samat tekijät kuin muissakin lainoissa, kuten tulot, menot, asunnon hinta ja laina-aika.

Asuntolainaa voi saada usein suurempia summia kuin esimerkiksi kulutusluottoja, mutta lopullinen lainasumma riippuu edellä mainituista tekijöistä sekä pankin myöntämistä lainaehdoista.

Lainasumman vaikutus kuukausierään

Lainasumman suuruus vaikuttaa suoraan kuukausieriin. Mitä suurempi lainasumma, sitä suuremmat kuukausierät ovat yleensä.

On tärkeää laskea tarkasti, kuinka suuren kuukausierän pystyt maksamaan ilman, että se aiheuttaa taloudellista rasitusta. Lainalaskuri.com-palvelun avulla voit kokeilla eri lainasummia ja nähdä, miten ne vaikuttavat kuukausierään. Näin voit varmistua siitä, että laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainan korko ja muut kulut

Lainan korko on tärkeä tekijä lainasumman kannalta. Pankit määrittävät lainan koron yleensä asiakaskohtaisesti ottaen huomioon esimerkiksi lainanhakijan luottokelpoisuuden ja lainan vakuudet.

Koron suuruus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, joten on tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia korkoja ja valita edullisin vaihtoehto.

Lisäksi lainaan voi liittyä muita kuluja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut palvelumaksut. Nämä kulut voivat vaihdella pankista riippuen, joten on tärkeää tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja selvittää kaikki kustannukset ennen lainan ottamista.

Tulojen vaikutus lainasummaan

Tulojesi suuruus vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Pankit haluavat varmistua siitä, että sinulla on riittävästi varaa maksaa takaisin laina.

Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada. Jos sinulla on esimerkiksi 2 000 euron nettotulot kuukaudessa, se voi vaikuttaa lainasumman suuruuteen. Pankki voi myöntää sinulle suuremman lainan verrattuna henkilöön, jonka nettotulot ovat esimerkiksi 1 500 euroa kuussa.

Paljonko lainaa voi saada 1500 euron tuloilla?

Tulojesi suuruus vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Jos tulosi ovat 1500 euroa kuukaudessa, lainasumma voi olla hieman rajallisempi verrattuna korkeampiin tuloihin.

Pankit haluavat varmistua siitä, että sinulla on riittävästi varaa maksaa takaisin laina, joten tulojesi suuruus voi vaikuttaa lainasummaan. Voit käyttää Lainalaskuri.com-palvelua syöttämällä tulosi ja muiden tietojen avulla saat arvion siitä, paljonko lainaa voisit saada 1500 euron tuloilla.

Paljonko lainaa voi saada 2000 euron tuloilla?

2000 euron kuukausituloilla sinulla on hieman paremmat mahdollisuudet saada suurempi lainasumma. Pankit yleensä katsovat nettotulojasi, eli tulojasi ennen veroja ja muita maksuja. Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada.

Tarkka lainasumma riippuu kuitenkin myös muista tekijöistä, kuten menoistasi, asunnon hinnasta ja laina-ajasta. Lainalaskuri.com-palvelun avulla voit syöttää tietosi ja saada arvion siitä, kuinka paljon lainaa voit odottaa saavasi 2000 euron tuloilla.

Paljonko lainaa voi saada 3000 euron tuloilla?

3000 euron kuukausituloilla sinulla on hyvät mahdollisuudet saada suurempi lainasumma. Pankit ottavat huomioon tulosi arvioidessaan lainan myöntämistä.

Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada. Tarkka lainasumma riippuu kuitenkin myös muista tekijöistä, kuten menoistasi, asunnon hinnasta ja laina-ajasta.

Voit käyttää Lainalaskuri.com-palvelua syöttämällä tulosi ja muiden tietojen avulla saat arvion siitä, paljonko lainaa voisit saada 3000 euron tuloilla.

Paljonko lainaa voi saada 4000 euron tuloilla?

4000 euron kuukausituloilla sinulla on hyvät mahdollisuudet saada melko suuri lainasumma. Pankit arvioivat tarkkaan tulojasi ja muita taloudellisia tekijöitä lainaa myöntäessään.

Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada. Tarkka lainasumma riippuu kuitenkin myös muista tekijöistä, kuten menoistasi, asunnon hinnasta ja laina-ajasta.

Käyttämällä Lainalaskuri.com-palvelua voit syöttää tietosi ja saat arvion siitä, kuinka paljon lainaa voisit saada 4000 euron tuloilla.

Paljonko lainaa voi saada 5000 euron tuloilla?

<p>5000 euron kuukausituloilla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada suuri lainasumma. Pankit ottavat huomioon tulosi arvioidessaan lainan myöntämistä.

Mitä suuremmat nettotulosi ovat, sitä enemmän lainaa voit yleensä saada. Tarkka lainasumma riippuu kuitenkin myös muista tekijöistä, kuten menoistasi, asunnon hinnasta ja laina-ajasta. Lainalaskuri.com-palvelun avulla voit syöttää tietosi ja saat arvion siitä, kuinka paljon lainaa voisit saada 5000 euron tuloilla.

<p>On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä ovat vain arvioita, ja lopullinen lainasumma riippuu useista tekijöistä. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti, ja pankki tekee päätöksen lainasummasta ja ehdoista perustuen tarkempiin taloudellisiin tietoihisi.

Lainalaskuri.com-palvelu voi kuitenkin antaa sinulle hyödyllistä suuntaa antavaa tietoa ja auttaa sinua hahmottamaan lainasummaa, jota voisit odottaa saavasi tietyn tulojen perusteella.

Menot ja vaikutus lainasummaan

Menosi vaikuttavat myös lainasummaan. Pankit arvioivat tarkasti taloudellista tilannettasi ja tarkastelevat muun muassa säännöllisiä menoja, kuten vuokraa, ruokakuluja, sähkö- ja vesimaksuja sekä muita lainoja.

Jos menosi ovat suuret suhteessa tuloihisi, se voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Pankki haluaa varmistua siitä, että sinulla jää riittävästi rahaa myös muiden elämisen kustannusten kattamiseen.

Lainan hakijan tilanne vaikuttaa lainasummaan

Lainan hakijan tilanne, kuten työsuhteen laatu ja vakaus, voi myös vaikuttaa lainasumman suuruuteen. Pankit haluavat varmistua siitä, että lainanhakija pystyy maksamaan lainan takaisin.

Vakituinen työsuhde ja riittävän pitkä työhistoria voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada suurempi lainasumma. Toisaalta, jos olet esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa tai sinulla on epäsäännölliset tulot, pankki voi myöntää pienemmän lainan varovaisuuden vuoksi.

Stressitestin merkitys

Pankit tekevät usein stressitestejä arvioidessaan lainan hakijan maksukykyä. Stressitestissä otetaan huomioon erilaisia skenaarioita, kuten korkojen nousu ja tulotason lasku.

Pankit haluavat varmistua siitä, että pystyt selviytymään lainan takaisinmaksusta myös odottamattomien tilanteiden sattuessa. Siksi stressitestin tulos voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voit saada.

Pankkien tarjoamat lainat

Pankit tarjoavat erilaisia lainatuotteita eri tarpeisiin. Voit saada esimerkiksi asuntolainaa, kulutusluottoa tai joustoluottoa.

Asuntolaina on yleensä suurin lainasumma, jonka voi saada. Sen avulla voit rahoittaa asunnon hankinnan tai remontin.

Kulutusluotto puolestaan on tarkoitettu erilaisiin kulutustarpeisiin, kuten kodin kalustamiseen tai matkustamiseen. Joustoluotto taas tarjoaa joustavuutta arjen rahoitukseen, sillä voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan.

Lainanottajan oma arvio paljonko saan lainaa

On tärkeää, että teet myös oman arvion siitä, kuinka paljon lainaa sinun kannattaa ottaa. Vaikka pankki myöntäisi sinulle tietyn lainasumman, se ei tarkoita automaattisesti, että sinun pitäisi ottaa juuri se summa.

Sinun tulee arvioida omat taloudelliset mahdollisuutesi ja harkita huolellisesti, kuinka suuren lainasumman pystyt maksamaan takaisin ilman liiallista taloudellista rasitusta. On tärkeää muistaa, että lainan ottaminen on vastuullinen päätös, ja sen takaisinmaksusta tulee selviytyä suunnitelmallisesti.

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää selvittää, paljonko lainaa voit saada ja mitkä tekijät vaikuttavat lainasummaan. Lainalaskuri.com-palvelu tarjoaa helpon ja nopean tavan saada arvio lainasummasta.

Voit syöttää tarvittavat tiedot, kuten tulot, menot ja halutun laina-ajan, ja palvelu antaa sinulle arvion siitä, paljonko lainaa voit odottaa saavasi. Muista kuitenkin tehdä myös oma taloudellinen arvio ja varmistua siitä, että voit maksaa lainan takaisin ilman taloudellisia vaikeuksia.

Lainalaskuri.com auttaa sinua vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Muista myös tutustua tarkasti lainaehtoihin, korkoihin ja muihin kuluihin ennen lainan ottamista. Näin varmistat, että teet taloudellisesti järkevän päätöksen.

Olit sitten hakemassa asuntolainaa, kulutusluottoa tai joustoluottoa, Lainalaskuri.com-palvelu auttaa sinua hahmottamaan lainasumman, jonka voit odottaa saavasi. Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, ja sinun tulee arvioida taloudellinen tilanteesi huolellisesti ennen päätöksentekoa.

Kilpailuttamalla lainat ja vertailemalla eri vaihtoehtoja voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen ja lainasumman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.