Kulutusluottolaskuri - Kulutusluoton kilpailutus 2023

Kulutusluottolaskuri auttaa sinua löytämään kulutusluoton sopivalla kuukausierällä. Voit samalla kilpailuttaa kulutusluoton.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

kulutusluottolaskuri

Kulutusluottolaskuri – Löydä sopiva laina hetkessä

Etsitkö itsellesi sopivaa kulutusluottoa? Laske kulutusluotolle sopiva kuukausierä kätevästä kulutusluottolaskuristamme valitsemalla lainasumma ja laina-aika. Saman lainalaskurin kautta sinulla on myös mahdollisuus kilpailuttaa kulutusluotot usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Voit hakea kulutusluottolaskurimme kautta 1 000 – 70 000 euroa lainaa 1–15 vuoden maksuajalla. Kun kilpailutat kulutusluotot palvelussamme, saat lainallesi markkinoiden kilpailukykyisimmän koron alkaen vain 4,19%. Luottohakemuksen täyttäminen palvelussamme on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Miten kulutusluottolaskuri toimii?

Kulutusluottolaskuri on lainalaskuri, jonka avulla lasket itsellesi sopivan kuukausierän helposti ja nopeasti. Sopiva maksuerä löytyy helposti säätämällä lainalaskurista haluttua lainasummaa ja laina-aikaa. Kulutusluottolaskuri laskee lainasumman ja laina-ajan pohjalta kuukausierän esimerkkikorolla, joten saat paremman yleiskuvan siitä, paljonko lyhentäisit lainaa kuussa koko laina-ajan.

Hae lainaa verkossa

Voit löytää sopivan lainan helposti verkossa. Käyttäjät voivat hakea palvelustamme löytyvän kulutusluottolaskurin avulla 1000 – 70 000 euron kulutusluottoa 1–15 vuoden maksuajalla. Saat lainallesi koron alkaen vain 4.19%. Siirtymällä lainalaskurista lainojen kilpailutukseen, yhdistämme lainahakemuksesi edullisimmalle lainantarjoajalle usean eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Kulutusluoton laina-aika

Valitse kulutusluotolle sellainen laina-aika, joka sopii mahdollisimman hyvin omaan tulotasoosi. Lainaa kannattaa aina pyrkiä lyhentämään mahdollisimman nopeasti, josta vältyt ylimääräisiltä lainakustannuksilta, mutta lainan kuukausierät eivät vastaavasti saa olla liian suuria, jotta rahaa jää muuhunkin elämiseen. Sopiva laina-aika riippuu lainasummasta – suuremmalle lainasummalle sopii aina pidempi laina-aika kuin pienemmälle lainasummalle.

Kulutusluoton määrä

Voit hakea kulutusluottolaskurimme kautta lainaa 1 000 – 70 000 euroa. Pyri aina sovittamaan lainan määrä niin, että pystyt maksamaan sen ennalta määrätyn laina-ajan sisällä takaisin. Liian suuri lainan määrä lainahakemuksessa voi myös johtaa siihen, että lainantarjoajat eivät myönnä sinulle lainaa samalla summalla, jolla olet sitä alun perin hakenut.

Lainan korko

Lainalaskurin kautta pystyt laskemaan itsellesi sopivan kuukausierän jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Lainan lopullinen korko määräytyy lainantarjoajan tekemän riskiarvion ja lainamarkkinoiden nykyisen tilanteen mukaan. Täytä lainahakemus huolellisesti ja anna kaikki tarvittavat tiedot, jotta pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama korko vastaisi mahdollisimman hyvin tarpeitasi.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko

Kulutusluottoa haettaessa on tärkeää, että lainan nimelliskorolle ei anneta liikaa painoarvoa. Monet lainantarjoajat mainostavat pelkkää nimelliskorkoa, jotka eivät kuitenkaan ota huomioon lainan muita kuluja. Kun nimelliskorkoon lisätään lainan muut kulut, saadaan lainan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko onkin tärkeä parametri, jota kannattaa hyödyntää lainan hakemisessa, sillä sen avulla löydät itsellesi kaikkein edullisimman luoton.

Kuka voi hakea kulutusluottoa lainalaskurin kautta?

Lainaa voivat hakea luottolaskurin kautta kaikki vähintään täysi-ikäiset, Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Luoton määrä tulee pyrkiä sovittamaan omaan tulotasoon mahdollisimman hyvin, jotta varmistat, että saat mahdollisimman monelta lainantarjoajalta lainatarjouksen ja pystyt vertailemaan niiden korkoa keskenään.

Onko lainalaskurin antama korko aina sama?

Lainalaskurin antamat laskelmat ovat aina esimerkkikoron mukaan laskettuja arvioita, eli laskurin antama korko on aina suuntaa-antava. Voit selvittää oman henkilökohtaisen korkotasosi täyttämällä lainalaskurista avautuvan lainahakemuksen, jonka välitämme puolestasi yhteistyökumppaneillemme.

Miten koron osuus lasketaan?

Sinun ei tarvitse huolehtia lainakulujen laskemisesta tai selvittämisestä, sillä lainalaskuri tekee tämän työn puolestasi. Siirtyessäsi luottojen kilpailutukseen vertailupalvelumme järjestää lainatarjoukset edullisimmasta kalleimpaan, josta näet selkeästi kaikki lainaan liittyvät kulut.

Voit hakea kulutusluottolaskurimme kautta 1 000 – 70 000 euroa lainaa ja 1–15 vuotta maksuaikaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutaman minuutin sisällä luottohakemuksen lähettämisestä. Kilpailutamme lainan koron ja määrän luottamuksellisesti ja puolueettomasti, joten näet aina lainatarjouksista selkeästi kaikki lainaan liittyvät kulut.

Kulutusluottolaskuri: Laske oikea kuukausierä

Näet lainalaskurista suuntaa-antavan esimerkkikoron, jonka avulla voit arvioida itsellesi parhaan kuukausierän oman tulotasoosi nähden. Jos kuukausierä on liian suuri, voit säätää sitä laskemalla lainasummaa tai pidentämällä laina-aikaa. Kuukausierä on lainalaskurissa aina tasaerä, eli lainaa lyhennetään joka kuukausi saman verran. Tasaerä on yleisin lainasopimuksissa käytettävä kuukausierä, mutta mikäli tasaerä ei mielestäsi sovi omaan taloudelliseen tilanteeseesi, voit neuvotella lainallesi myös toisenlaisen maksusuunnitelman.

Onko lainalaskuria turvallista käyttää?

Palvelumme lainalaskuri on turvallinen ja puolueeton työkalu, joka auttaa sinua selvittämään kaikki mahdolliset lainakulut todenmukaisesti. Voit selvittää tarvitsemasi luoton määrän ja laina-ajan avulla, kuinka paljon lyhentäisit lainaa kuussa. Välitämme tietosi luottamuksellisesti yhteistyökumppaneillemme ja kilpailutamme 1 000 – 70 000 euron kulutusluotot puolestasi 1–15 vuoden maksuajalla. Näet listasta luoton koron kaikkine kuluineen ilman odottamattomia piilokustannuksia.

Miten kilpailutan kulutusluottojen koron luottolaskurin avulla?

Kulutusluotto on helppo kilpailuttaa luottolaskurimme kautta. Sopiva laina voi löytyä vain muutamassa minuutissa ja luottolaskurimme auttaa järjestämään lainatarjoukset selkeään paremmuusjärjestykseen. Jos sinulla herää lainasi suhteen kysyttävää, voit ottaa yhteyttä lainatarjouksen tehneeseen lainantarjoajaan.

Kuinka pian kulutusluotto maksetaan tilille?

Kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi parhaimmillaan jopa saman vuorokauden aikana. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainasi voidaan siirtää tilille heti, kun olet toimittanut vaadittavat asiakirjat lainantarjoajalle. Tässä prosessissa voi mennä lainantarjoajasta riippuen muutamasta tunnista 1–2 pankkipäivään.

Onko lainahakemuksen täyttäminen todella ilmaista?

Luottohakemuksen täyttäminen on sinulle asiakkaanamme täysin maksutonta. Valitse lainallesi sopiva lainasumma sekä montako vuotta maksuaikaa lainasi tarvitsee. Jos kuukausierä vaikuttaa sopivalta, voit siirtyä lainahakemuksen täyttämiseen. Pyri täydentämään hakemuksen tiedot mahdollisimman tarkkaan, jotta pankki tai muu rahoituslaitos pystyy tarjoamaan juuri sinulle mahdollisimman kilpailukykyisellä korolla varustettua kulutusluottoa.

Hae luottoa ilman sitoumuksia

Kulutusluotto löytyy palvelumme vertailukoneen kautta täysin ilman sitoumuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka täyttäisit ja lähettäisit luottohakemuksen, ja saisit pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjouksia, sinun ei tarvitse hyväksyä niistä yhtäkään, jos lainojen korkotaso ei vastaa odotuksiasi. Lainatarjoukset ovat voimassa normaalisti useamman vuorokauden ajan, joten voit tutustua rauhassa lainan ehtoihin ja kustannuksiin.

Jos löydät lainatarjouksen, joka vaikuttaa kaikkein parhaimmalta vaihtoehdolta, voit hyväksyä tarjouksen helposti verkossa tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla, mobiiliavaimella tai muun vahvan tunnistautumisen kautta. Muista myös tutustua lainan ehtoihin huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja tarkista, että lainasumma, lainan kuukausierä ja laina-aika ovat sopivat.

Voit hakea kulutusluottolaskurimme kautta 1 000 – 70 000 euroa lainaa 1–15 vuoden maksuajalla. Kun kilpailutat kulutusluotot palvelussamme, saat lainallesi koron alkaen vain 4,19%. Kilpailutuksen ansiosta pystyt säästämään lainakustannuksissa lainasummasta riippuen jopa satoja euroja, sillä mikäli suotuisa kulutusluotto ei löydy omasta pankistasi, monet muut pankit ja rahoituslaitokset ovat varmasti valmiita parantamaan tarjousta.