Kulutusluottolaskuri - Laske kulutusluoton todelliset kulut

Kulutusluottolaskuri auttaa laskemaan kulutusluoton todelliset kulut. Kilpailuta samalla kulutusluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

kulutusluottolaskuri
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kilpailuta lainat Lainalaskurin avulla ja säästä

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta lainat lainalaskurilla näin

hakemusta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

valitse

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

paras

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Kulutusluottolaskuri auttaa laskemaan kulutusluoton kulut

Kulutusluottolaskuri on erittäin hyödyllinen työkalu, kun harkitset lainan ottamista. Laskurin avulla sinun on helppo arvioida lainan kokonaiskuluja ja löytää sinulle sopiva laina.

Aseta helppokäyttöiseen kulutuslaskuriin tarvitsemasi lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen lainalaskuri laskee, mikä on kulutusluoton arvioitu kuukausierä eli määrä, jonka maksat lainaa kuukausittain takaisin.

Lainalaskurin avulla voit hakea lainaa helposti luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme. Jatka lukemista ja tutustu siihen, miten kulutusluottolaskuri toimii, kuinka paljon lainaa voit saada sekä muihin tärkeisiin tietoihin, joihin kulutusluottoa hankkiessa on hyvä perehtyä.

Miten kulutusluottolaskuri toimii?

Kulutusluottolaskuri toimii yksinkertaisesti syöttämällä laskuriin lainan määrä ja laina-aika. Laskuri laskee automaattisesti kuukausierän suuruuden, minkä lisäksi saat tiedon lainakustannuksista, kuten siitä, millainen korko lainassa on.

Laskuri auttaa sinua vertailemaan eri lainatarjouksia todellisen vuosikoron perusteella ja löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainaa kannattaa aina vertailla todellisen vuosikoron perusteella, sillä siinä on huomioitu kaikki lainan kustannukset. Kokonaiskustannuksiin sisältyy lainan koron lisäksi avausmaksu, tilinhoitomaksu ja muut mahdolliset palvelumaksut.

Lainalaskurin tiedot lainasta ovat suuntaa-antavia, mutta sen avulla saat käsityksen siitä, kuinka paljon sinun tulee maksaa takaisin lainasta korkoineen ja muine kuluineen. Laskurin kautta voit myös kilpailuttaa lainat helposti ja löytää itsellesi sopivan lainan.

Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja valitse sopivin kulutusluotto. Lainojen vertailu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Suosittelemme kulutusluottolaskurin käyttöä ennen kuin päätät hakea lainaa. Tutustu aina ennen luoton ottamista lainatarjouksiin ja niiden ehtoihin.

Kulutusluottoa 100–70 000 euroa palvelumme avulla

Kun tarvitset rahoitusta suurempaan hankintaan, kulutusluotto on hyvä vaihtoehto. Kulutusluoton avulla voit reagoida yllättäviin menoihin tai toteuttaa rahoitusta vaativia unelmia.

Kulutusluotto on useimmiten pikavippiä tai pikalainaa järkevämpi vaihtoehto, koska kulutusluotossa takaisinmaksuaika voidaan sopia pidemmäksi ja lainan kulut pysyvät kohtuullisena. Kulutusluottoja myönnetään yleensä myös pikalainoja tai joustoluottoja suurempina summina.

Palvelumme avulla voit hakea lainatarjouksia aina 70 000 euroon saakka, 1–15 vuoden laina-ajalla.

Miten kulutusluoton suuruus vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan ja kuluihin?

Lainan määrä ja laina-ajan vaikutukset luoton kokonaiskustannuksiin ovat selkeät. Mitä suurempi lainasumma, sitä pidempi takaisinmaksuaika ja sitä korkeammat lainan kulut. Toisaalta mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä vähemmän kuluja siitä lopulta syntyy.

Jos otat esimerkiksi 10 000 euroa luottoa 5 vuoden takaisinmaksuajalla, on arvioitu kuukausierä suuruudeltaan 192 euroa. Luottokustannusten yhteismäärä on 11 541 euroa. Esimerkissä on huomioitu 4,50 % nimelliskorko, 49 euron avausmaksu luoton todellisen vuosikoron ollessa 5,94 %.

Jos taloutesi ei kestä lähes kahdensadan euron kuukausittaista lyhennystä, laina-aika on mahdollista pidentää 10 vuoteen, jolloin kuukausilyhennys laskee 109 euroon. Tällöin koko lainan hinnaksi muodostuu 13 098 euroa. Tässä esimerkissä lainan nimelliskorko on 4,50 % ja luoton todellinen vuosikorko 5,77 % avausmaksun ollessa 49 euroa.

Tarkista lainan kulut ja todellinen vuosikorko

Kun vertailet lainoja palvelumme avulla, vertaile erityisesti todellista vuosikorkoa. Kulutusluottojen todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, kuten korkokulut, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset maksut.

Todellinen vuosikorko ilmoitetaan prosentteina ja se kertoo, kuinka paljon lainan takaisinmaksu tulee maksamaan vuoden aikana. Lainan kulut ja todellinen vuosikorko voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Siksi on tärkeää laskea tarkkaan lainan kustannukset ennen kuin teet päätöksen

Todellinen vuosikorko ei ole sama asia kuin nimelliskorko. Nimelliskorko on lainan korko ilman muita kuluja, kun taas todellinen vuosikorko sisältää kaikki kustannukset. Tämän vuoksi todellinen vuosikorko on parempi mittari lainan kokonaiskustannuksille.

Tutustu kulutusluoton ehtoihin

On tärkeää, että tutustut huolellisesti eri lainantarjoajien ehtoihin ennen lainan ottamista ja varmistat, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Jos maksukykysi muuttuu laina-aikana, voit sopia lainanmyöntäjän kanssa uusista maksujärjestelyistä. Lainaa voi usein lyhentää kuluitta takaisinmaksusuunnitelmaa nopeammin. Jos taloudellinen tilanteesi heikkenee yllättäen, voit sopia lainanmyöntäjän kanssa lainan uudelleenjärjestelystä.

Kun olet löytänyt luoton, joka on sinulle sopiva, voit tehdä lainahakemuksen palvelumme kautta. Kun laina on myönnetty, voit käyttää sitä haluamaasi tarkoitukseen, kuten uuden auton ostoon tai remontin tekoon.

Lainalaskuri.com ei ole lainanvälittäjä ja lainat kilpailuttaa Lainalaskuri.com:n yhteistyökumppanit. Et välttämättä saa lainatarjousta hakemaasi summaan, sillä lainanmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaisen arvion perusteella, jolloin tarjottava lainasumma voi olla myös pienempi kuin mitä olet hakenut. Lainahakemus kannattaakin täyttää huolellisesti ja oikeilla tiedoilla. Tarjottavien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 % ja 20 % välillä.

Lainan määrä: Hae lainaa vain tarvitsemasi summa

Vaikka kulutusluottoa voi saada 70 000 euroon saakka, kannattaa lainan tarve miettiä tarkasti. Mitä suuremman lainan otat, sitä suuremmat ovat lainakustannukset.

Lainaa hakiessa tulee olla realistinen oman taloudellisen tilanteen suhteen. Lainan takaisinmaksu ei saa aiheuttaa taloudellista stressiä ja se tulee olla mahdollista hoitaa sovitussa ajassa. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, paljonko lainaa tarvitsee ja millaisista kuukausittaisista lainakustannuksista selviää.

Kun olet tutkinut eri kulutusluottojen lainatarjouksia, voit hakea tarvitsemasi lainamäärän palvelumme avulla. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, ja saat yleensä päätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäessäsi sinua pyydetään antamaan henkilötietosi, kuten nimesi ja osoitteesi, sekä tiedot tuloistasi ja menoistasi. Lainahakemuksessa voit valita lainan määrän, laina-ajan ja kuukausierän suuruuden.

Lainaa hakiessasi on tärkeää huolehtia siitä, että taloudellinen tilanteesi mahdollistaa lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa. Lainalaskuri on apunasi sopivan lainamäärän ja laina-ajan suunnittelussa.

Lainapäätöstä tehdessään lainanantaja arvioi hakijan luottokelpoisuutta, eli kykyä maksaa laina takaisin sovitun mukaisesti. Luottokelpoisuutta arvioidessaan lainanantaja tarkastelee muun muassa hakijan tuloja, menoja ja aiempia lainan takaisinmaksukokemuksia. Lainanantajan tekemä luottokelpoisuusarvio vaikuttaa lainan myöntämiseen ja lainan koron suuruuteen.

Kun laina on myönnetty, rahat siirretään hakijan pankkitilille. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sovitun mukaisesti kuukausierissä. Kuukausierä huomioi korko- ja muut kulut. On tärkeää huolehtia siitä, että maksat lainan takaisin sopimuksen mukaisesti, jotta vältyt ylimääräisiltä koroilta ja kuluilta.

Vakuudeton kulutusluotto on nopea, joustava ja kertaluonteinen laina

Vakuudeton kulutusluotto on nopea, joustava ja kertaluonteinen laina, joka sopii hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Laina on vakuudeton, eli et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia.

Vakuudeton kulutusluotto on joustava lainatuote, joka sopii moniin eri tarkoituksiin. Lainaa voidaan käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai muihin suurempiin hankintoihin. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja lainapäätös voidaan tehdä usein jopa samana päivänä. Tämä tekee vakuudettomasta kulutusluotosta hyvän vaihtoehdon silloin, kun tarvitset nopeaa rahoitusta esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vakuudeton kulutusluotto on laina, joka tulee maksaa takaisin. Lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut voivat olla suuret, ja jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa, se voi johtaa ongelmiin taloudellisessa tilanteessa. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, ennen kuin otat lainaa.

Kilpailuta kulutusluotto ja toteuta unelmat

Hae lainaa ja toteuta unelmat! Aloita kilpailuttamalla kulutusluotto lainalaskurin avulla. Kulutusluottolaskurin avulla kilpailutat yhdellä hakemuksella lainan useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta. Säästä selvää rahaa, äläkä tyydy ottamaan lainatarjousta pelkästään omasta pankistasi.

Kulutusluottolaskuri on helppo tapa saada lainatarjous. Lainojen kilpailutuksen hakemuksesi perusteella toteuttaa Lainalaskuri.comin yhteistyökumppani. Teet sopimuksen lainasta rahoitusyhtiön tai pankin kanssa, jolloin sovit myös luoton yksityiskohdista tarkemmin.