Autorahoituslaskuri - Autorahoituksen kilpailutus 2023

Autorahoituslaskuri auttaa sinua löytämään autorahoituksen sopivalla kuukausierällä. Voit samalla kilpailuttaa autorahoituksen.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

autorahoituslaskuri

Autorahoituslaskuri – Laske lainan kustannukset lainalaskurilla

Aiotko hankkia uuden tai käytetyn auton autolainalla? Tutustu palvelumme ilmaiseen ja helppoon autolainalaskuriin, jonka avulla voit valita itsellesi sopivan kuukausierän lainasummaa ja laina-aikaa säätämällä. Saman autorahoituslaskurin avulla voit kilpailuttaa autolainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja löydä edullisin autolaina hetkessä.

Autorahoitus: Laskuri auttaa löytämään sopivan kuukausierän

Autorahoituslaskuri auttaa sinua löytämään sopivan kuukausierän tulevalle autolainallesi jo muutamalla hiiren klikkauksella. Säädä vain laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika, jolloin näet, millaista kuukausierää maksaisit esimerkkikoron pohjalta. Autolainalaskurin avulla pystyt myös näkemään, paljonko lainaa lyhentäisit kuussa ja millaisia lainakuluja tulevaan autolainaan liittyy.

Oman henkilökohtaisen koron selvittämiseksi voit siirtyä lainalaskurista autolainojen kilpailutukseen. Täyttämällä helpon lainahakemuksen, välitämme tietosi luottamuksellisesti yhteistyökumppaneillemme ja vertailemme puolestasi parhaat autolainat. Autolainalaskurin avulla voit hakea 1 000 – 70 000 euron autorahoitusta 1–15 vuoden maksuajalla, jolloin korko on alkaen vain 4,19%.

Mistä autorahoituksen korko muodostuu?

Kun käytät palvelustamme löytyvää lainalaskuria, saat kuukausierälle aina suuntaa-antavan koron. Jos esimerkiksi haet 10 000 euron autolainaa ja rahoituslaskuri tarjoaa sinulle 7 % korkoa, tämä korkotaso voi vielä muuttua, kun siirryt kilpailuttamaan autolainoja vertailupalvelumme kautta. Autorahoituslaskuri laskee sinulle siis esimerkkikoron avulla sopivan kuukausierän, mutta henkilökohtaisen korkotason selvittämiseksi sinun on täytettävä erillinen lainahakemus.

Juuri huolellisen kilpailutuksen ansiosta voit löytää itsellesi kaikkein edullisimman koron. Autorahoituksen korko muodostuu lainan nimelliskorosta, johon vaikuttavat lainanmyöntäjän käyttämä viitekorko ja sinun maksukykyysi ja tulotasoosi pohjautuen muodostettu asiakaskohtainen marginaalikorko. Kun tähän päälle lisätään vielä lainan muut kulut, saadaan selville lainan todellinen vuosikorko.

Selvitä todelliset kulut autolainalaskurin avulla

Autolainalaskurin avulla voit selvittää lainan todelliset kustannukset ilman ikäviä piilokuluja. Sekä lainalaskurimme että vertailupalvelumme huomioi aina autolainan todellisen vuosikoron ja kertoo sinulle avoimesti kaikki lainaan liittyvät kulut. Hakemalla lainaa autorahoituslaskurin kautta, voit olla varma, että kaikki autolainaasi liittyvät kustannukset ovat etukäteen selvillä. Täytä siis helppo lainahakemus jo tänään ja hae autorahoitusta 1 000 – 70 000 euroa 1–15 vuoden maksuajalla!

Saanko auton omiin nimiini laina-aikana?

Voit saada auton omiin nimiisi myös laina-aikana riippuen siitä, millaisen rahoitussopimuksen olet solminut. Hakiessasi vakuudetonta lainaa palvelumme autorahoituslaskurin kautta, sinun ei tarvitse asettaa ostettavaa autoa lainan vakuudeksi, jolloin saat auton suoraan omiin nimiisi. Autorahoitusta on mahdollista hakea monissa tapauksissa myös käytetyn auton ostoon.

Valitse autolainaa hakiessasi lainasummalle kuitenkin sopiva laina-aika omaan tulotasoosi nähden, jotta pystyt lyhentämään autolainan pois mahdollisimman nopeaan tahtiin. Kuukausierä ei saa olla omiin tuloihin nähden liian suuri, jolloin rahaa ei jää muuhun elämiseen, mutta samalla lainaa tulisi pyrkiä lyhentämään niin paljon kuin pystyy, jotta laina-aika pysyisi mahdollisimman lyhyenä ja lainakulut alhaisina.

Autolainalaskuri: Paljonko lainaa voi hakea?

Autolainaa voi hakea autolainalaskurin kautta 1 000 – 70 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla haettavasta lainasummasta riippuen. Voit siis hakea esimerkiksi 10 000 euron lainaa autolainalaskurin avulla, mutta tärkeintä on hakea aina sellaista lainasummaa, jonka pystyy maksamaan sovituissa maksuerissä takaisin. Kun sovitat lainasumman mahdollisimman hyvin tulotasoosi ja maksukykyysi nähden, on myös todennäköisempää, että pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa juuri sillä summalla, jota olet alunperin hakenut.

Autorahoituslaskuri toimii vuorokauden ympäri

Voit laskea autorahoituksen koron ja muut kulut helposti autorahoituslaskurilla silloin kun itse haluat. Laskuri on saatavilla palvelussamme vuorokauden ympäri, ja voit siirtyä lainahakemuksen täyttämiseen ja autolainojen kilpailutukseen heti sopivan maksuerän löydyttyä.

Täytä vain pyydetyt tiedot lainahakemukseen, tarkista tiedot ja lähetä hakemus. Vuorokauden ajasta riippuen voit saada ensimmäiset lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme jo muutaman minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Autolainan hyväksymiseksi tutustu huolellisesti lainaehtoihin ja hyväksy lainatarjous helposti verkossa.

Autorahoitus netissä vai autoliikkeessä?

Autorahoitus on kätevä ottaa suoraan siitä autoliikkeestä, josta auto ostetaan. Autorahoituksen todellinen vuosikorko voi olla kuitenkin näissä tapauksissa huomattavasti suurempi kuin silloin, jos ottaisit autolainan suoraan verkossa. Muista siis aina ottaa autorahoituksia vertailtaessa huomioon lainan todellinen vuosikorko, sillä tämä korko auttaa sinua selvittämään luotettavasti, paljonko autorahoituksen kulut tulevat todellisuudessa olemaan.

Näin autolainalaskuri löytää edullisimman autolainan

Autolainalaskuri auttaa löytämään edullisimman autolainan ehdottamalla sinulle ensimmäisenä sopivaa kuukausierää, jonka jälkeen rahoituslaskuri siirtää sinut vertailemaan autolainoja. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, vertailukoneemme etsii sinulle parhaat lainatarjoukset sen lainasumman, laina-ajan ja maksuerän pohjalta, jotka olet rahoituslaskuriin aikaisemmin syöttänyt.

Lainavertailuun jälkeen parhaat autolainat järjestetään selkeään paremmuusjärjestykseen, josta näet ensimmäisenä edullisimman autolainan lainan todellinen vuosikorko huomioonottaen. Tarkista ennen lainatarjouksen hyväksymistä, että lainasumma, laina-aika ja kuukausierä ovat oikeat, jonka jälkeen pystyt hyväksymään lainatarjouksen esimerkiksi omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä tietoja autolainalaskuri käyttää?

Autolainalaskuri käyttää tietojasi vain lainaprosessiin, eli tietojasi käsitellään aina täysin luottamuksellisesti meidän ja yhteistyökumppaniemme kesken. Saat ajankohtaisia lainatarjouksia, jotka perustuvat lainan todelliseen vuosikorkoon ilman ikäviä piilokuluja. Näin voit olla varma siitä, että lainasi korko on taatusti edullisin korko, jota voit yhteistyökumppaneiltamme saada.

Syöttämällä sopiva lainasumma ja laina-aika lainalaskuriin, laskuri siirtää sinut lainojen kilpailutukseen. Välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme, mutta kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät välttämättä tee sinulle lainatarjousta. Lainatarjoukset ovat voimassa useamman vuorokauden ajan, joten sinulla on aikaa tutustua rauhassa lainaehtoihin ja näin pystyt varmuudella hyväksymään juuri sellaisen lainatarjouksen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Sopiva rahoitus kuntoon ilmaisella lainalaskurilla

Täytä lainahakemus jo tänään ja hae autorahoitusta 1 000 – 70 000 euroa 1–15 vuoden maksuajalla. Autorahoituslaskurin ansiosta selvität omaan tulotasoosi nähden parhaan maksuerän edullisilla korkokuluilla. Laskurin ja vertailupalvelun käyttö on sinulle kuluttajana täysin ilmaista, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido ottamaan lainaa, jos yksikään saamistasi lainatarjouksista ei vastaa tarpeitasi.

Löydä edullisin rahoitus meiltä

Täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen jo tänään, kilpailutamme puolestasi parhaat lainatarjoukset lukuisten yhteistyökumppaniemme joukosta. Kokeile lainojen kilpailuttamista ilman sitoumuksia, sillä lainalaskurin käyttäminen ja lainavertailun teettäminen on sinulle täysin maksutonta. Jos haluat, sinulla on myös mahdollisuus selvittää, millaisilla korkokuluilla ja lainaehdoilla pankit ja rahoituslaitoksen tarjoavat sinulle lainaa riippumatta siitä, oletko jo löytänyt auton, jonka haluat lainarahalla ostaa. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat voidaan maksaa tilillesi parhaimmillaan jopa saman vuorokauden sisällä, joten voit lähettää lainahakemuksen jo hyvissä ajoin ennen auton ostoa, ja tehdä ostotarjouksen autosta heti sopivan kohteen löytyessä.