Autolainalaskuri - Laske sinulle sopiva rahoitus autoon!

Autolainalaskuri auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kuukausierän.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

autolainalaskuri

Autolainalaskuri

Autolaina on yleinen lainatyyppi, jonka monet ihmiset ottavat useamman kerran elämässään. Autorahoituksen tarve voi joskus syntyä yllättäen ja siksi lainan laskemisen on oltava nopeaa ja yksinkertaista lainalaskurilla. Useimmat tarvitsevat lainaa, jos he ostavat kokonaan uuden auton tai käytetyn auton ensimmäistä kertaa elämässään tai vanhan auton tilalle. Lainaa tarvitaan myös kakkosautoihin sekä vaihdettaessa vanhaa autoa toiseen, jolloin vanhasta autosta saatavan summan ja uuden auton arvon väliin yleensä jää vaihtajalle maksettavaa.

Kuten muissakin lainoissa, niin autolainoissa tarvitsee lainanottajalla olla käsitys haluamastaan lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja lyhennyserien suuruudesta. Lainalaskurilla näiden tekijöiden välistä suhdetta voi kätevästi tarkastella ja hahmottaa omia mahdollisuuksiaan lainanotossa. Voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun kuukausierien ja maksuajan suhteen. Voi olla mahdollista saada pari lyhennysvapaata kuukautta vuodessa esimerkiksi kesälomien aikaan, kun tuloille on muuta käyttöä ja lainanmaksu saa odottaa.

Laskuri auttaa sinua myös arvioimaan sitä, minkä arvoisen auton pystyt maksukriteereilläsi hankkimaan. Autolainan voi hakea jo ennen uuden auton löytämistä, jotta kaikki olisi valmista etukäteen. Lainan saamisen varmistaminen tekee uuden auton etsinnästä helpompaa, kun käytettävissä olevat varat ovat selvät. Siksi uuden auton hintaluokka kannattaa miettiä jo hyvissä ajoin ja vertailla itselleen mieleisiä automerkkejä ja autojen tyyppejä.

Autolainan korot riippuvat takaisinmaksuajasta, kuukausieristä ja lainan määrästä. Lainasta maksettavat korkosummat selviävät lainalaskurin avulla. Saat selville paljonko maksat suunnittelemastasi lainasta korkoa kuukaudessa ja paljonko korkoja kaikkiaan tulet maksamaan koko laina-aikana.

Autolainojen saamisessa on lainanottajan suhteen ikäkriteereitä ja myös mahdollisesti maksuhäiriöt tarkastetaan. Kriteerinä voi olla myös se, että on ollut Suomen Väestörekisterissä tarpeeksi pitkän aikaa. Lainan antajat tekevät asiakkaan luottokelpoisuuskartoituksen näiden tietojen avulla. Lainan antajaa voi kiinnostaa myös ostettavaan autoon liittyvät seikat, kuten auton ikä ja ajoneuvon merkki.

Autolainan voi saada ilman mitään vakuutta, jos tarvittava lainasumma on sopivan kokoinen. Maksettavat korot voivat olla edullisemmat, jos lainan ottajalla on vakuus. Autolainaa voi yleensä ottaa myös esimerkiksi veneen tai moottoripyörän kustannusten maksamiseen. Ostettavaa ajoneuvoa voi käyttää lainan vakuutena, jolloin ajoneuvon omistajuus siirtyy lainan ottajalle viimeisen maksuerän jälkeen.