Autolainalaskuri – Laske autolainan kuukausierä verkossa

Autolainalaskuri auttaa laskemaan sopivan autolanan sekä kilpailuttamaan sen usean pankin ja rahoituslasken kesken. Lue lisää.

autolainalaskuri
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kilpailuta lainat Lainalaskurin avulla ja säästä

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta lainat lainalaskurilla näin

hakemusta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

valitse

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

paras

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Autolainalaskuri auttaa kilpailuttamaan autolainan

Löytyikö unelmiesi auto netistä tai autoliikkeestä? Hyödyntämällä palvelumme autolainalaskuria voit laskea autolainallesi sopivan kuukausierän säätämällä laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika.

Saman laskurin avulla voit lisäksi kilpailuttaa autolainat eri yhteistyökumppaniemme välillä.

Edullinen autolaina

Hae edullisinta autolainaa jo tänään täyttämällä helppo ja ilmainen lainahakemus palvelussamme ja hae 1 000 – 70 000 euron autorahoitusta 1–15 vuoden maksuajalla – lainan korko alkaen vain 4.19%.

Lähettämällä yhden lainahakemuksen palvelussamme, kilpailutamme puolestasi parhaat lainatarjoukset usean eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Mikä on autolainalaskuri?

Autolainalaskuri on vertailupalvelumme tarjoama kätevä lainalaskuri, jonka avulla voit laskea autolainallesi sopivan maksuerän valitsemalla laskurille haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Autolainalaskuri laskee puolestasi lainan kuukausierän valitun lainasumman ja laina-ajan pohjalta.

Autolainalaskuri auttaa laskemaan kuukausierän niin, että pystyt sovittamaan lainasumman ja laina-ajan parhaiten omaan tulotasoosi nähden.

Takaisinmaksuaika on hyvä pitää sen verran pitkänä, että pystyt lyhentämään lainaa itsellesi sopivassa tahdissa, mutta samalla myös mahdollisimman lyhyt, ettet päädy maksamaan lainastasi eri korkokuluja.

Autolainalaskuri: Autolainaa kätevästi verkossa

Voit hakea autolainaa suoraan verkossa kätevän autolainalaskurimme avulla. Kuukausierän laskemiseksi sinun tarvitsee vain sijoittaa lainalaskuriin haluamasi lainan määrä ja laina-aika.

Voit myös kilpailuttaa kaikki autolainat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä täyttämällä laskurin kautta löytyvän lainahakemuksen omilla tiedoillasi. Lainalaskurin käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Mitä tietoja autolainalaskuriin tulee täyttää?

Jos haluat kilpailuttaa autolainat autolainalaskurin avulla, sinun tulee täyttää lainalaskurissamme helppo lainahakemus, jonka kautta välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Usein lainahakemuksessa pyydetään omia henkilötietoja, palkkatuloja, tietoja aikaisemmista veloista sekä samassa taloudessa asuvista henkilöistä.

Lisäksi lainahakemuksessa pyydetään muita tietoja riippuen siitä, millaista lainaa olet hakemassa – esimerkiksi yrityslainan tapauksessa sinun tulee antaa lainahakemuksessa yrityksesi y-tunnus, kun taas autolainan tapauksessa sinulta saatetaan pyytää tietoja ostettavan auton vuosimallista tai merkistä.

Autolainalaskurin käyttö tarjoaa merkittäviä etuja

Autolainalaskurin avulla voit hakea autolainallesi parhaan maksuerän lainasummaa ja laina-aikaa säätämällä. Autolainalaskuri auttaa lisäksi selvittämään suuntaa-antavasti lainan todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten määrän, joten tiedät aina etukäteen, paljonko tulet tulevasta autolainastasi maksamaan.

Autolainaa uuden vai käytetyn auton ostoon?

Yleinen uskomus siitä, että autolainaa on mahdollista saada vain uuden auton ostoon, on väärin, sillä tänä päivänä monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät autolainaa myös käytetyn auton ostoon. Käytetyn auton ostaminen myös suoraan autoliikkeestä on mahdollista.

Suunnittelit sitten uuden tai käytetyn auton ostoa lainarahalla, erilaisten rahoitusvaihtoehtojen kartoittamiseen kannattaa käyttää jonkin verran aikaa.

Monet autoliikkeet tarjoavat autoilleen käteviltä vaikuttavia osamaksusopimuksia, joiden korkokustannukset voivat todellisuudessa kohota erittäin suuriksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa osamaksusopimusta auton ostoa varten juuri siitä liikkeestä, josta auton ostat.

On hyvä pitää mielessä, että lainaa voi aina hakea eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta samanaikaisesti.

Kilpailuta autolainat lainalaskurin kautta

Autolainalaskurin avulla voit kilpailuttaa autolainat ja hakea 1000 – 70 000 euron autorahoitusta 1–15 vuoden maksuajalla.

Lainan kilpailuttamiseksi sinun tulee ainoastaan täyttää omat tietosi laskurin kautta avautuvaan lainahakemukseen, jonka jälkeen vertailemme parhaat autolainat puolestasi.

Voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Miksi autolainan kilpailuttaminen kannattaa?

Lainan kuin lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä voit kilpailutuksen ansiosta selvittää helposti ja ilmaiseksi, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa kaikkein edullisinta lainaa.

Autolainalaskuri auttaa toisin sanoen varmistamaan, että kaikki lainan kustannukset pysyvät edullisina, eikä lainaan liity ikäviä piilokuluja.

Miten autolainan korko muodostetaan?

Autolainan korko on yksi ensimmäisistä tekijöistä, joihin kuluttajat kiinnittävät huomiota, eikä syyttä, sillä esimerkiksi kymppitonnin arvoisessa autolainassa prosentin heitto voi merkitä jo satojen eurojen eroa. Autolaina on monelle merkittävä laina, jonka hakeminen kannattaa suunnitella huolella.

Autolainan koron muodostumiseen liittyy kaksi tekijää: nimelliskorko ja lainan muut kustannukset, kuten avausmaksu. Autolainalaskurin avulla lainan nimelliskorko ja muut kustannukset voidaan selvittää helposti.

Autolainan nimelliskorko koostuu esimerkiksi hakijan luottokelpoisuudesta ja senhetkisestä tilanteesta lainamarkkinoilla. Myös lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat korkotasoon. Lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa siis käyttää jonkin verran aikaa, jotta luotonmyöntäjät pystyvät arvioimaan luottokelpoisuutesi mahdollisimman realistisesti.

Autolainalaskuri ja lainan todellinen vuosikorko

Autolainan todellinen vuosikorko kannattaa aina selvittää ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos todellisen vuosikoron osuutta ei huomioida, voi tulla ottaneeksi liian kalliin lainan, vaikka saman lainasumman olisi voinut saada toisaalta huomattavasti edullisemmin. Esimerkiksi avausmaksu saattaa olla autolainan tapauksessa jo monta sataa euroa.

Vertailukoneemme ottaa aina huomioon lainojen todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko onkin tärkeä tekijä edullisen autolainan löytämisessä, sillä todellinen vuosikorko kertoo aina, kuinka suuret lainan kustannukset ovat yhteensä.

Kuinka paljon autolainaa voi hakea?

Autolainaa voi hakea juuri niin paljon kuin itse haluaa. Paras keino varmistaa, että saat hyväksytyn lainatarjouksen, on kuitenkin sovittaa lainan määrä omaan tulotasoon sopivaksi.

Jos esimerkiksi tienaat 1 000 euroa kuussa, 50 000 euroa vastaava autolaina lyhyellä laina-ajalla ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Jos taas tienaat vaikkapa 3 500 euroa kuussa ja haet 10 000 euroa vastaavaa autolainaa, tällöin luotonmyöntäjä tekee huomattavasti todennäköisemmin lainahakemustasi vastaavan lainatarjouksen.

Autolainalaskuria hyödyntämällä lainan kuukausierä kohdilleen

Autolainalaskuria hyödyntämällä lainan kuukausierä on helppo mukauttaa parhaiten omaan tulotasoon. Näin sopiva lainasumma ja laina-aika voi löytyä muutamalla hiiren klikkauksella.

Autolainan koron näet suuntaa-antavasti jo lainalaskurista, mutta siirtymällä lainojen kilpailutukseen, voit myös selvittää oman henkilökohtaisen korkotasosi täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Ensimmäiset lainatarjoukset saat takaisin jo heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Autolainalaskuri: Laske laskurilla edullisin autolaina

Autolainalaskurin kautta sopivan maksuerän laskeminen onnistuu helposti. Edullisin autolaina voi löytyä jo muutamassa minuutissa, kun seuraat huolellisesti seuraavia askelia:

  1. Säädä lainalaskuriin haluttu lainasumma ja laina-aika.
  2. Arvioi lainallesi mahdollisimman realistinen korko ja muut kustannukset, ja säädä ne laskuriin (jos laskuri pyytää näitä tietoja).
  3. Sopiva kuukausierä näkyy lainalaskurista – jos haluat muuttaa maksuerää, sinun tulee säätää lainasummaa ja laina-aikaa uudelleen.
  4. Siirry lainojen kilpailutukseen täyttämällä lainalaskurin kautta avautuva lainahakemus.
  5. Lähetä lainahakemus ja vertaamme lainoja puolestasi.
  6. Valitse paras autolaina, tarkista todellinen vuosikorko ja lainaehdot.
  7. Hyväksy autolaina ja allekirjoita lainasopimus vaikka heti!

Laske laskurilla sopiva maksuerä lainallesi helposti netistä jo tänään. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten mikäli lainatarjoukset tai koron taso eivät miellytä, voit palata lainahakemuksessa takaisin ja korjata tietoja, tai jättää halutessasi lainahakemuksen sikseen.

Autolainalaskuri: Kilpailuta autolainat verkossa

Autolainalaskuri on ilmainen työkalu, jonka avulla selvität helposti lainallesi sopivan maksuerän ja näet, miten lainasumman ja laina-ajan muuttaminen vaikuttavat maksuerään.

Laskurin kautta tehtävän kilpailutuksen avulla näet lisäksi, kuinka suuri lainasi korko on ja paljonko lainasi kokonaiskustannukset ovat.

Vertaamme lainoja puolestasi ja järjestämme parhaat tarjoukset selkään paremmuusjärjestykseen. Näet helposti listasta edullisimman autolainan ja paljonko lainan kulut ovat yhteensä.

Saat usein ensimmäiset lainatarjoukset takaisin jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Autolainalaskuri – Unelmien auto edullisesti

Löytyikö unelmiesi auto netistä tai autoliikkeestä?

Löydä edullisin autolaina jo tänään täyttämällä ilmainen lainahakemus helposti palvelussamme ja hae 1000 – 70 000 euron autorahoitusta 1–15 vuoden maksuajalla, lainan korko alkaen vain 4,19%.

Kilpailutamme puolestasi parhaat lainatarjoukset eri pankkien ja rahoituslaitosten joukosta turvallisesti ja luotettavasti.

Testaa myös palvelumme muut lainalaskurit: