Zmarta ei ole välttämättä halvin!

Zmarta ei ole välttämättä halvin! Voit saada edullisemman lainan kilpailuttamalla sen palvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Zmartan avulla saat järkevän tavan lainojen kilpailuttamiselle. Kun teet Zmartalla vain yhden hakemuksen, tavoitat sillä jopa yli kaksikymmentä eri pankkia ja luotonantajaa. Jos sinulla on siis hakusessa laina, käännny Zmartan palveluiden puoleen. Zmarta kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi – sinun ei tarvitse enää tehdä hankalaa ja aikaavievää kilpailutusta ja vertailua itse, vaan Zmarta hoitaa homman kotiin! Kun käytät Zmartan palveluita, voit olla varma, että pöydällä ovat juuri sinulle sopivat, parhaat mahdolliset tarjoukset.

Zmarta kilpailuttaa lainat puolestasi – täysin veloituksetta

Zmarta tarjoaa sinulle työkalut lainojen kilpailuttamiseen helpommin ja vaivattomammin kuin koskaan ennen. Mikä parasta, Zmartan palveluita voit käyttää täysin veloituksetta. Sinun ei tarvitse tehdä kuin yksi hakemus, ja saat hakemuksellesi vastaukset yli 25 varmasti luottamisen arvoiselta pankilta sekä luotonmyöntäjältä.

Mikä on Zmarta?

Oletko vielä koskaan kuullut Zmartasta? Zmarta on rahoituspalvelualan yritys, joka on osa suurempaa, kansainvälisesti toimivaa konsernia nimeltään Zmarta Group. Zmarta Groupilla on takanaan yli kymmenen vuoden edestä kokemusta, mikä on tietenkin mahdollistanut sen, että konserni on niittänyt maailmalla mainetta ja saanut hyvän aseman markkinoilla. Zmarta Group tunnetaan alalla luottamisen arvoisena toimijana, joka ei koskaan petä. Zmarta on saanut luotonmyöntäjikseen markkinoiden parhaita, tunnettuja, luotettavia ja turvallisia rahoitusalan ammattilaisia toimijoita.

Zmartalta saat osaavaa ja kokenutta asiakaspalvelua aina kun sitä tarvitset

Zmarta haluaa antaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Siispä sillä on käytössään ammattitaitoisia, kokeneita ja ystävällisiä asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka auttavat sinua rahoitusasioissa mielellään, jos koet tarvitsevasi apua. Zmartan asiakaspalvelua sitoo pankkisalaisuus, eli kaikki tietosi ovat varmasti turvassa Zmartan kanssa.

Zmarta haluaa tarjota aivan jokaiselle asiakkaalleen mahdollisimman henkilökohtaista ja aina taatusti laadukasta asiakaspalvelua. Juuri tämän takia jokainen Zmartan asiakas saa lainahakunsa alkajaisiksi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka varmasti auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Mikäli apua tarvitaan myös lainahakemuksen täyttämiseen liittyvissä asioissa, auttaa henkilökohtainen lainaneuvoja myös tällaisissa asioissa miellään. Kysy rohkeasti apua, saat sitä varmasti! Ammattilaisen avulla on lainan hakemisessa tärkeä rooli, sillä kyse on merkittävästä askeleesta, joka voi olla monelle pelottava ottaa yksin. Kun saa apua kädestä pitäen, on hakemuksen tekeminen huomattavasti vähemmän pelottava ajatus.

Mitä mieltä asiakkaat ovat Zmartan palveluista?

Asiakkaiden totuudenmukainen palaute ja avoimuus ovat Zmartalle erittäin tärkeitä. Juuri siksi Zmarta kerääkin asiakkailtaan aitoa palautetta ja julkaisee kaikki heille arvostelupalvelun kautta jätetyt kokemukset ja arvostelut nettisivuillaan. Asiakkaat kertovat arvostelupalveluun jättämissään kommenteissa Zmartasta monenlaisia positiivisia puolia, jotka kannattaa varmasti ottaa huomioon ja pitää mielessä. Zmartaa on kehuttu asiakkaiden piirissä muun muassa siitä, että se tarjoaa mukavaa ja nopeaa palvelua. Myös maksuttomuutta pidetään erittäin hyvänä piirteenä. Asiakkaat ovat Zmartassa erityisen tyytyväisiä siihen, että Zmarta tarjoaa helposti ja nopealla haulla laajan valikoiman erilaisia lainoja. Hakutuloksista löytyy varmasti jokaiselle sopiva laina, sillä tuloksista löytyy niin edullista kuin pitkäaikaistakin lainaa. Jokaisen tarpeet ja halut ovat erilaiset, ja Zmartan vertailussa löydät helposti ja nopeasti juuri omat tarpeesi täyttävän lainan!

Kun olet hakemassa lainaa unelmiesi totettamiseen, muista aina kilpailuttaa lainasi, ennen kuin haet sitä suoraan yhdestäkään pankista. Vaikka muutaman kympin erotus kuussa ei tuntuisikaan nyt suurelta asialta, tulet tosiasiassa säästämään loppujen lopuksi satoja tai jopa tuhansia euroja, varsinkin jos lainasi on pitkäkestoinen. Siispä lainat kannattaa aina vertailla ja valita juuri itselleen sopiva, mahdollisimman edukas laina.