Vakuudeton laina - Kilpailuta vakuudettomat lainat, korko alk. 4,5%

Kilpailuta vakuudettomat lainat nyt yhdellä hakemuksella ja löydä sinulle edullisin vakuudeton laina.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Vakuudeton laina auttaa arjen haasteissa

Palvelumme avulla voit hakea vakuudetonta lainaa. Kilpailutamme sinulle samalla parhaan ja edullisimman vakuudettoman luoton.

Voit saada lainan mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle lainatarjoukset tietojesi perusteella. Voit siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisit lainaa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido sinua nostamaan lainaa.

Miten vakuudeton laina eroaa pienlainoista?

Vakuudeton luotto on pienlainoja joustavampi vaihtoehto. Pienlainaan verrattuna se tarjoaa hakijalle:

  • Suuremmat lainasummat
  • Pitemmät laina-ajat

Tarjottavat pienlainat ovat yleensä verrattain pieniä, noin 100€ – 1000€ suuruisia lainoja. Vakuudeton kulutusluotto voi taas olla huomattavasti suurempi. Voit hakea lainaa ilman takaajia jopa kymmeniä tuhansia euroja. Tämä toki vaatii, että tulotasosi on hyvä, ja että luottotietosi ovat kunnossa.

Vakuudeton laina ilman vakuuksia: Mistä halvin?

Rahoituslaitokset ja pankit markkinoivat aggressiivisesti omia lainatuotteita, joten on hyvin ymmärrettävää, että houkutus hakea lainaa ilman kilpailutusta on suuri. Mikäli mielessä on edullinen laina ilman vakuuksia kannattaa laina ilman muuta kilpailuttaa. Muutaman minuutin kilpailutuksella voi säästä jopa tuhansia euroja.

Vakuudeton laina on luotto johon ei tarvitse vakuuksia, mutta tarviiko siihen takaajaa?

Ei! Pankit ja rahoituslaitokset käyttävät erittäin harvoin henkilötakauksia lainojen vakuuksina. Palvelussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät täysin vakuudettomia 100€ – 60 000€ lainoja. Vakuudettomaan lainaan et siis tarvitse erillistä takaajaa lainallesi.

Vakuudettomalla lainalla voit säästää rahaa

Lainan ottaminen sisältää usein vakuuden, jolla tarkoitetaan sitä että lainan ottaja voi asettaa itse vakuuden tai pyytää jonkun muun niin sanotusti takaamaan lainansa. Lainan vakuudeksi kelpaavat useatkin eri omaisuuden muodot. Lainan vakuutta voi olla esimerkiksi omistusasunto tai vaikka lainanottajan hallussa oleva rahasto, mikäli se on tarpeeksi suuri kelvatakseen vakuudeksi. Lainan vakuuden tarkoituksena on turvata lainanmyöntäjälle se, että laina maksetaan kokonaan takaisin. Jos lainaa ei makseta, siirtyy vakuudeksi annettu omaisuus lainanmyöntäjälle korvauksena maksamattomasta lainasta.

Myönnettävät lainat ovat siis vakuudellisia tai vakuudettomia. Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan sitä, että laina myönnetään lainanottajalle ilman vaatimusta edellämainitusta vakuudesta. Laina ei kuitenkaan ole täysin kustannukseton, vaan siihen sisältyy usein erilaisia korkoja, jotka lainanottajan kannattaa selvittää ennen lainahakemuksen tekemistä. Tämän sivuston kautta voit helposti ja nopeasti vertailla vakuudettomien lainojen etuja ja haittoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vakuudeton laina heti

Vakuudettoman lainan hakeminen on usein hyvin nopeaa ja helppoa ja sen voi saada tililleen vaikka heti. Lainanmyöntäjiä on runsaasti ja heti alkuun on syytä miettiä kuinka paljon lainaa tarvitsee ja kuinka pitkäksi aikaa. Jos laina-aika on vain lyhyt ja summa on pieni, ei isommastakaan korosta välttämättä ole haittaa rahallisesti. Pitkän ajan lainat taas kannattaa valita mahdollisimman alhaisella korolla. Kun omat tavoitteet ovat selvillä, helpottuu lainavaihtoehtojen etsiminenkin.

Lainan saamiseen on muutamia ehtoja, vaikka se olisikin vakuudeton laina. Monet lainan myöntäjät odottavat lainan hakijalta yli 20-vuoden ikää. Tästä voi kuitenkin löytyä myös poikkeuksia molempiin suuntiin ja joillakin lainanmyöntäjillä vakuudeton laina vaatii jopa 25 vuoden ikää. Lisäksi hakijalta vaaditaan yleensä luottotietojen tarkastusta, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Tämäkään ei ole täysin ehdotonta kaikkien lainaa myöntävien yritysten kohdalla ja lainaa on mahdollista saada myös silloin kun luottotiedoissa on merkintä maksuhäiriöstä.

Lainaa on mahdollista hakea yksin, mutta esimerkiksi puolisot voivat hakea lainaa myös yhdessä. Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada suurempi laina, jos tämän kokee tarpeelliseksi. Luonnollisesti lainan rinnakkaishakijaa koskevat myös samat ehdot kuin yksin lainaa hakevaa, joten molempien lainan hakijoiden on täytettävä lainan myöntäjän asettamat ehdot. Lainoja on mahdollista myös yhdistää, mikä usein muuttaakin lainan takaisinmaksun edullisemmaksi, sillä korkoa on tällöin maksettava vain yhdestä lainasta. Erityisesti useiden eri lainojen yhdistäminen voi säästää selvää rahaa.

Ennen lainan hakemista on hyvä miettiä myös oma maksukykynsä. Laina on tarkoitettu takaisin maksettavaksi, eikä lainaa tulisi ottaa lisää entisten rahaongelmien paikkaukseen. Lainaa kannattaa hakea, kun hakijalla on säännölliset tulot ja lainan maksusuunnitelmaan pystyy varmuudella sitoutumaan pidemmäksikin aikaa.

Vakuudeton laina pankista

Vakuudettomien lainojen luulisi helposti kuuluvan pikavippi- ja yksittäisille rahoitusyhtiöille, mutta vakuudetonta lainaa voi helposti nostaa myös pankista. Lainaa on haettavissa esimerkiksi S-pankista ja Bank Norwegianin kautta. Pankkien suhteen vertailu on helppoa, sillä ne ilmoittavat selkeät ehdot lainoilleen. Nämä ehdot löydät myös tältä sivustolta lainoja vertaillessa. Saat tietää myös lainan koron ja kustannukset.

Monille suomalaisille pankeille ehtona on, että lainan hakijalla on suomalainen sosiaaliturvatunnus ja hakija asuu vakituisesti Suomessa. Usein pankit ovat asettaneet hakijan tuloille myös minimitulorajan, joka vaihtelee pankkikohtaisesti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että on tietty summa, jonka lainan hakijan tulee vähintään tienata kuukaudessa, jotta pankki myöntäisi vakuudettoman lainan. Vakuudettoman lainan hakeminen pankista vaatii yleensä sen, että hakijalla on kyseisessä pankissa tili ja lainaa on mahdollista hakea verkkopankissa verkkopankkitunnusten avulla, tai paikan päällä pankin toimipisteessä.

Edullinen vakuudeton laina

Vakuudeton laina voi olla hyvinkin edullinen kun vain käyttää riittävästi aikaa sen selvittämiseen, mistä laina kannattaa ottaa. Lainan tulee ennen kaikkea vastata omia tarpeita riittävän hyvin ja siksi lainan ei kannata olla liian suuri, mutta ei toisaalta myöskään liian pieni. Liian suuri laina kasvattaa korkoja ja maksuaikaa tarpeettomasti ja liian pieni taas ei hyödytä tarpeeksi. Lainan suuruutta kannattaa siis pohtia ajatuksella. Sivustomme on tähän erinomainen työkalu ja sieltä löytää helposti kaiken tarvitsemansa tiedon lainan ottamiseen liittyen.

Vakuudettoman lainan vertailu

Koska lainantarjoajia on niin runsaasti, on lainavertailu parhaan tarjouksen saamiseksi lähes välttämätöntä. Lainan kilpailuttaminen kannattaa riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen lainaa hakee. Jopa pienissä summissa saattaa olla runsaasti eroja koroissa ja maksuaikojen pituudessa ja kilpailuttamalla lainan voi säästää rahaa ja vaivaa. Lainavertailussa olennaisimmat kohdat ovat lainan määrä ja maksuaika, joten nämä kaksi on vähintäänkin tiedettävä ennen kuin lainaa alkaa vertailemaan. Vertailussa saa kertomilleen arvoille tuloksena lainan kustannukset, arvioidun kuukausierän ja tiedot koroista. Käyttö on yksinkertaista ja helppoa.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada jopa 15 000€, 20 000€ & 30 000€ verran. Lainahakemus välitetään usealle eri lainan myöntäjälle ja hakija saa takaisin useita eri tarjouksia, joista voi valita itselleen parhaiten sopivan lainan.