Santander laina ei ole välttämättä halvin!

Santander laina ei ole välttämättä halvin! Voit saada edullisemman lainan kilpailuttamalla sen palvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Santander antaa sinulle lainaa niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin. Santanderin avulla mahdollistat siis niin pienet kuin suuretkin unelmat ja ajatukset. Kukaan muu ei tiedä juuri omista tarpeistasi ja suunnitelmistasi enemmän kuin sinä itse, joten Santanderin avulla tehdään juuri sellainen maksusuunnitelma, jonka avulla pystyt saavuttamaan tavoitteesi saamalla sellaista rahoitusapua, jonka kuukausierä on sinulle juuri sopiva.

Santander antaa lainaa elämäsi tärkeimpiin hankintoihin

Onko suunnitteilla kenties koko kodin totaalinen remontti? Oletko aina unelmoinut veneestä? Kimalteleeko nimettömässäsi sormus, ja mielessäsi unelmien häät? Santanderilta voit hakea lainaa kaikkiin näihin tilanteisiin – vaivatta ja turvallisesti. Lainan saaminen takaa sen, että saat varmasti suunnitelmasi toteutettua, eivätkö unelmasi jää rahasta kiinni. Santanderilla laina sovitetaan juuri sinun elämäntilanteeseesi ja sitä voidaan lyhentää juuri sellaisella aikavälillä, kuin sinulle itsellesi sopii. Santanderilta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 50 000 euroon saakka – ja mikä parasta, et tarvitse tällaisiin lainoihin vakuuksia sen enempää kuin takaajiakaan. Mitä vielä odotat? Tee unelmistasi totta ja hae lainaa jo tänään. Se on helppoa, sillä lainahakemuksen voi kätevästi jättää suoraan internetissä.

Santanderin lainan hakeminen hoituu helposti ja kätevästi verkossa

Santanderin lainahakemuksen teko on helppoa: hakemuksen tekemisen voi hoitaa alusta loppuun verkossa juuri siellä ja juuri silloin kun sinulle itsellesi käy. Voit tehdä hakemuksen juuri itsellesi sopivalla päätelaitteella.

Santander lainan korko on riippuvainen lainan kokonaissummasta. Korko vaihtelee 3,69 % ja 9,69 % välillä. Kuluttajasuojalain mukaan todellinen vuosikorko vaihtelee siis 4,17 % ja 28,22 % välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuudeton kulutusluotto voi tulla tosiaankin kohtuuhintaiseksi, sillä vaikkapa 25 tuhannen euron lainassa korkoa tulee niinkin vähän kuin 7,69 % (120 kuukauden laina-aika, todellinen vuosikorko 8,76 %).

Santander tarjoaa maksuaikaa jopa 10 vuoteen saakka. Santander laina sovitetaan aina juuri sinun omaan elämäntilanteeseesi. Oli tilanne mikä tahansa, sovitaan takaisinmaksusuunnitelma sellaiseksi, että se on sinulle itsellesi sopiva. Yli 5000 euron lainoissa maksuaikaa voidaankin sopia jopa 10 vuotta. Tällaisissa 10 vuoden laina-ajoissa kuukausierät alkavat 76€.

Lainan kuukausierän ei aina tarvitse olla suuri, vaan Santander tarjoaa sinulle lainamahdollisuuksia varsin huokeillakin kuukausierillä. Santander lainan kuukausierä alkaen 54€. 2000 euron laina viiden vuoden maksuajalla ei maksa sinulle kuin 54 € kuukauksessa.

Santander lainaan et tarvitse takaajia etkä vakuuksia

Santander lainan tekeminen on helpompaa kuin koskaan – et tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia sen enempää kuin takaajiakaan. Jos olet hakemassa yli 20 000 euron lainaa, edellytetään sinulta vakaita tuloja sekä omistusasuntoa. Asuntoa ei kuitenkaan tässäkään tapauksessa käytetä lainan vakuutena.

Santander lainan laina-aika

Santander lainan laina-aika määräytyy sen mukaan, kuinka paljon lainaa ollaan hakemassa. 2000-5000 euroon saakka lainaa voi saada omien tarpeiden mukaan 2-5 vuoden maksuajalla. Kun lainasumma nousee yli 5000 euroon, voit valita maksuajaksi haluamasi mukaan aina 2-10 vuoden välillä. Maksuajan päätät yksin sinä, sillä vain sinä tiedät mikä palvelee elämäntilannettasi parhaiten. Vaikka valintasi osuisikin pisimpään mahdolliseen maksuaikaan, voit ihan milloin tahansa lyhentää lainaasi lainasi osittain tai maksaa sen takaisin täysin ennenaikaisesti, eikä tästä koidu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja.

Muista aina, että lainaa ei koskaan kannata pyytää suoraan pankista. Muista aina vertailla ja kilpailuttaa lainat keskenään saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan lainallesi. Muutaman kympin erotus kuussa saattaa tuntua mitättömältä nyt, mutta vuosien varrella tästä voit koitua mittavat tuhansien eurojen lisäkulut.