Säästöpankki lainalaskuri ei kerro koko totuutta!

Säästöpankin lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta laina yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Lainalaskuri Säästöpankki

Säästöpankki lainalaskuriVoit saada Säästöpankilta lainaa moneen eri tarpeeseen. Lainantarve voi olla suuri tai pieni, kun sitä hakee tästä pankista. Kun haluat tietää, millaisia korkoja ja kuukausimaksuja eri lainat tämän pankin kohdalla tarkoittavat, voit selvittää ne sivustolta löytyvien lainalaskureiden avulla. Sellaisia ovat asuntolainaan, autolainaan ja remonttilainaan liittyvät laskurit tai vaikka lainat yritystä tai opiskelua varten. Lainoja kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa, joten kokeile vertailla myös kaikkien lainantarjoajien yhteistä laskuria. Silloin löydät juuri sinulle parhaiten sopivan tarjoajan ja sen tilanteeseesi sopivimman lainamuodon.

Säästöpankki lainalaskuri asuntolainalle

Asuntolaina on yleensä lainamäärältään suurempi kuin muut lainatarpeet. Vaikka lainaan liittyvät asiat pitää aina suunnitella ja selvittää kunnolla, ovat ne tämän lainan hankinnassa entistä tärkeämpiä. Lainalaskurin suurin arvo voi olla 10 000 000 euroa. Laina-ajan suurin määrä on 25 vuotta. Asuntolainan määrää voi kokeilla eri laina-ajoilla, samalla kun kokeilee eri lainakorkoja. Sillä voi kokeilla testata myös sitä, että mitä erilaiset korkokasvut tarkoittaisivat lainamaksuissa.

Säästöpankin autolainalaskuri

Kun tarve on autolainalle, voi senkin rahoittaa Säästöpankin myöntämällä lainalla. Myös tätä lainaa voi vertailla eri arvoilla laina-ajalle, lainamäärälle ja koroille. Silloin kannattaa kysyä pankin joustolainaa, mutta tutustu ensin pankin lainalaskuriin, josta löydät itsellesi sopivimman kuukausierän käyttäen laskurin eri arvoja. Kokeile myös lainavertailusivuston laskuria, josta näet mikä lainantarjoaja tarjoaa lainatarpeellesi parhaimman vaihtoehdon.

Lainalaskuri Säästöpankki remonttilainalle

Myös remonttia varten voi saada lainaa. Se voi koskea vaikka kylpyhuoneen tai keittiön remontteja, jotka ovat yleensä asunnon kalleimpia remontteja. Tätäkin lainaa kannattaa kokeilla laskurissa, että miltä se milläkin määrillä näyttää. Vaihtoehtona lainalle voi olla Säästöpankki ja sen oma lainalaskuri. Mutta edelleen kannattaa kokeilla myös kaikille lainoille yhteistä vertailulaskuria.

Lainaa yritystä tai vaikka opiskelua varten

Lainalle voi olla tarve monessa elämävaiheessa. Sitä voi tarvita yrityksen perustamiseen tai vaikka opiskelujen aikana. Niitäkin saa Säästöpankista ja niidenkin kuukausieriä voi laskea käyttäen apuna sivuston lainalaskuria tai yhteistä lainavertailuun tarkoitettua laskuria.

Kilpailuta lainoja myös yhteisen lainalaskurin avulla

Elämässä tulee eteen useita hetkiä, jolloin tarvitaan lainaa. Säästöpankki tarjoaa silloin apua. Ennen yhteydenottoa pankkiin kannattaa katsoa etukäteen, millainen tarve lainalle on. Ehkä heti alkuvaiheessa ei edes lainamäärä ole tarkkaan tiedossa. Laskuri auttaa myös sen määrittelyssä. Sen avulla voi kokeilla millaiset lainamäärät tarkoittavat mitäkin kuukausierää, kun samalla vaihtelee laina-aikoja ja lainakorkoja.

Tätä samaa vertailua kannattaa tehdä myös lainavertailusivustolla, jossa nähdään monen eri lainatarjoajan lainatiedot. Lainat eivät ole kaikissa lainapaikoissa samanlaisia. Kun vertailee niiden lainoja, tulee löytämään sen itselle parhaimman vaihtoehdon. Lainaa saavat yleensä 18 vuotta täyttäneet, mutta jossakin ikäraja on korkeampi. Yleensä myös luottotiedot tarkistetaan. Kilpailutuksen avulla voi vertailla eri lainantarjoajien lainoja 100–60 000 euron lainatarpeiden väliltä.