S-Pankki lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja! Kilpailuta 100€ - 60 000€

S-Pankki lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta laina yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

S-Pankki lainalaskuri

S-Pankki lainalaskuriS-Pankin lainalaskuri muuntuu kahteen eri päämuotoon. Toinen on tarkoitettu asuntolainaa varten ja toinen pienempiä lainoja varten. Pienemmässä lainalaskurissa lasketaan lainoja, joissa ei tarvita takuita. Tätä vakuudetonta S-lainaa myönnetään 50 000 euroon asti. Kun on selvittänyt laskurin avulla lainaan liittyvät tärkeät ominaisuudet, voi lainaa hakea vaikka samoin tein. Mutta siihen ei kannata ryhtyä, jos ei ole ennen sitä vertaillut tätä lainaa muihin lainoihin. Joku toinen lainantarjoaja saattaa tarjota itselle paremmin sopivaa lainaa. Eikä tämän selvittämiseen mene liian kauaa aikaa, kun käyttää apuna lainavertailupalvelua. Samalla voi kilpailuttaa monia lainoja kerralla. Tämän lainavertailusivun avulla voi vertailla eri luotontarjoajien sekä monien pankkien korkoprosentteja keskenään. Myös lainamäärät vaihtelevat. Niitä voi mennä testailemaan vaikka sen jälkeen, kun tämän yhden pankin laskuria on käyttänyt. Sen jälkeen tulee huomaamaan, kuinka kätevää on vertailla montaa paikkaa keskenään. Tämä S-lainalaskuri antaa kuitenkin hyvän suunnan lainan määrittelylle.

S-lainaa ilman vakuuksia pienelle lainatarpeelle

S-Pankissa ei välttämättä tarvita lainalle vakuuksia. Sellaisia lainoja varten pankin sivuilta löytyy oma laskuri. Tässä laskurissa voi valita lainan määrän väliltä 5 000 – 50 000 euroa. Jos tarve on pienemmälle lainalle, kannattaa käyttää S-pankin myöntämää luottokorttia. Laskurin laina-ajaksi voi valita vähintään yhden vuoden ja enintään 12 vuotta. Kun määrä ja aika on valittu, nähdään mahdollinen korko sekä lainan kuukausierä. Korkojen lisäksi lainan päälle tulee lainanhoitomaksuja.

Asuntolainaa S-Pankista

Suuremmat lainamäärät vaativat vakuuksia. Sellaisia lainoja varten S-Pankin sivuilta löytyy oma lainalaskuri, jota kutsutaan asuntolainalaskuriksi. Laskurin suurin määrä on 1 000 0000 euroa ja laina-ajaksi voi määritellä jopa 25 vuotta. Lyhennystavaksi voi määritellä joko annuiteetin, tasalyhenteisen tai kiinteän erän.

Vertaile lainoja ensin, ennen kuin valitset S-Pankin lainan

Muista ennen lainanottoa vertailla tätä lainaa muihin lainoihin. Vaikka olisit saanut laskettua juuri sopivalta tuntuvan lainan, ei se silti välttämättä ole se paras mahdollinen. Kokeile sitä lainavertailupalvelussamme, jossa näet kerralla monen eri luotontarjoajan ja pankin lainavaihtoehtoja. Voit kilpailuttaa niitä yhdellä ja samalla kerralla. Näin säästät samalla myös aikaa ja aivan varmasti myös rahaa.