Halvin remonttilaina: Hae remonttilainaa nyt, korko alk. 4,5%

Hae sinulle halvin remonttilaina nyt kätevästi yhdellä hakemuksella. Lainatarjouksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa, voit säästää jopa tuhansia!

Palvelumme avulla halvin remonttilaina löytyy helposti ja nopeasti.

Voit saada remonttilainaa mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle lainatarjoukset tietojesi perusteella. Voit siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisit remonttilainaa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido sinua nostamaan lainaa.

Remonttilaina antaa joustoa budjettiin, kotitalousvähennys säästä vielä lisää!

Kun remontoit kotiasi muista hyödyntää remonttilainan lisäksi kotitalousvähennys. Kotitalousvähennyksessä voit vähentää remontin kustannuksista työn osuudet. Vähennysoikeuden saaminen edellyttää tietenkin, että teetät remonttisi jollakin yrityksellä tai yrittäjällä.

Kotitalousvähennystä voit saada enintään 2400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Vähennyksen voit saada mm. remonttityöstä, siivous- ja kunnospitotyöstä sekä hoito- ja hoivatyöstä. Voit lukea lukea lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta.

Remonttilaina verovähennys: Onnistuu peruskorjauksessa!

Remonttilainan verovähennys onnistuu mikäli remonttilaina on otettu asunnon peruskorjausta varten. Kun taas pintaremonttia varten otettu laina ei ole verovähennyskelpoinen. Käytännössä, mikäli haluat saada lainallesi verovähennysoikeuden, sinun täytyy saada lainalle asuntolainan “status”. Asuntolainastatuksen voi myöntää vain pankki.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tai et halua hakea vakuudellista lainaa pankista, kannattaa ehdottomasti tutustua vakuudettomiin lainoihin. Vakuudeton laina on joissain tapauksissa jopa edullisempi vaihtoehto kuin pankin myöntämä vakuudellinen laina.

Remonttilaina antaa tilaa budjettiin, mutta onnistunut remontti syntyy huolellisen suunnittelun tuloksena

Remontti-Reiska on televisiosta tuttu hahmo, joka on inspiroinut tuhansia suomalaisia opettelemaan ja hiomaan nikkarointitaitoja, sekä tekemään kotioloissa erilaisia remontointihommia. Sisustuslehdet ja aiheelle omistetut nettisivut antavat paljon loistavia vinkkejä näyttävien ratkaisujen toteuttamiseen pienellä rahalla, vähällä vaivalla, ja usein nämä ratkaisut ovat niin simppeleitä että melkein jokainen Matti tai Maija Meikäläinen osaa tehdä ne itse. Tapetointi ja maalaus sujuvat suurimmalta osalta vaivatta omin voimin, mutta varsinkin kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen pintaremonttiin kannattaa palkata asiansa osaava ammattilainen. Olipa kyseessä sitten omin voimin toteutettu pieni pintaremontti tai ammatiavun kanssa tehty perusteellisempi kiinteistön kunnostus, kaikki nikkarointi- ja kunnostusprojektit kiinteistössä kannattaa ensin suunnitella ja budjetoida huolella siistin ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Remonttilaina avaa uusia ovia, mutta suunnittelu on kaiken a ja o!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja sama pätee remontoitiin. Etenkin kaikenlainen rakennustöitä tai nikkarointia vaativa remontointi on hyvä suunnitella mahdollisimman tarkasti etukäteen. Hyvien ja selkeiden suunnitelmien ja piirrosten pohjalta työskennellessäsi säästät paljon aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse miettiä mikä vaihe on vuorossa seuraavaksi. Huolelliseen suunnitteluun kuuluu oleellisena osana ajankäytön suunnittelu. Väsyneen työpäivän jälkeen toteutetuilla tee-se-itse -projekteilla on tapana epäonnistua täydellisesti, ja se saattaa lannistaa kotinikkarin niin, että ei enää halua yrittää uudestaan. Väsyneenä tai kiireessä tehdyt työt voivat myös aiheuttaa lisäkustannuksia materiaalikuluissa.

Suunnitteluun kannattaa siis käyttää aikaa. Tarvittaessa apua voi kysyä remonttiliikkeistä ja ammattilaisilta, jotka osaavat opastaa muun muassa materiaalimenekin kanssa. Saat myös hyviä neuvoja ja vinkkejä parhaiden materiaalien valintaan budjettiisi nähden, sillä asiantuntijoilla on paljon hyödyllistä tietoa erilaisten materiaalien ominaisuuksista, laadusta ja kestävyydestä. Tämä pätee niin lattialaattoja tai -laminaattia valitessa, kuin erilaisia maalipintoja tai tapetteja miettiessä, puhumattakaan keittiön tai kylpyhuoneen kiintokalusteista. On myös tärkeää muistaa mitata kaikki remontoitavan tilan oleelliset pinta-alat ja tilat ennen maalikauppaan suuntaamista, sillä summamutikassa tehdyt materiaalihankinnat voivat johtaa yllättäviin virhearvioihin materiaalin menekissä ja kustannusten suhteen.

Remonttiliikkeiden sisustusasiantuntijat voivat auttaa sinua väri- ja tyyliratkaisujen suunnittelussa. Useimmat liikkeet tarjoavatkin palveluja, joissa suunnitelma tehdään asiakkaalle valmiiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saat mukaasi niin yksityiskohtaisen suunnitelman väri- ja materiaaliehdotuksineen kuin vain haluat, ja remontin voi toteuttaa suunnitelman pohjalta joko omatoimisesti tai ammattilaisten avulla.