POP-pankki ei kilpailuta muita pankkeja!

Lainalaskurimme avulla kilpailutat kaikki pankit.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

POP Pankki lainalaskuri

Pop Pankki lainalaskuriLainatarpeeseen saa apua POP-pankista. Pankin sivuilla voi ensin arvioida lainaa monen eri ominaisuuden kautta. Laina voi olla asuntolaina tai jokin muu. Jos lainamäärä on vähemmän kuin 2 000 euroa, suositellaan käyttämään pankin myöntämän Visa-kortin luotto-ominaisuutta. Muulloin voi käyttää tätä laskuria, jonka pienin lainamäärä on 2 000 euroa.

Lainalaskuri POP asuntolainalle

Kun kyseessä on asuntolaina, voi tätä laskuria käyttää 100 000 euron lainamäärään asti. Jos kokeilee juuri tätä suurinta lainamäärää vaikkapa, voi pisimmällä laskurin laina-ajalla eli noin 10 vuodella saada kuukausieräksi noin 1 050 euroa. Korko on valmiina ja se on sen mukainen, mikä se voisi tällä hetkellä olla. Mutta sitäkin voi vaihdella. Asuntolainan kohdalle tämä pankin yleinen laskuri ei sovellu oikein hyvin. Siksi kannattaa ennemminkin käyttää sivustolta löytyvää asuntolainalle tehtyä omaa laskuria. Siinä mahdollinen lainamäärä on suurempi ja myös laina-aika. Silloin kuukausierääkin saa laskettua.

PPOPlainalaskuri kuukausierän tai laina-ajan mukaan

Pankin yleistä lainalaskuria kannattaa käyttää pienempien ja lyhytaikaisempien lainojen arviointiin. Laskurissa voi valita joko lainaerän tai laina-ajan mukaan. Lainerä sopii silloin, jos tietää sopivan summan, jolla lainaa voi maksaa joka kuukausi takaisin. Jos lainaa on valmis maksamaan takaisin mahdollisimman nopeasti tai haluaa maksaa sitä mahdollisimman kauan, kannattaa kokeilla laina-ajan mukaista vaihtoehtoa. Kuukausierä voi olla 333,33 – 10 000 euroon asti. Laina-aika voi olla 1–10 vuoden väliltä. Tässä laskurissa voi vertailla eri tavoin 2 000 – 100 000 euron väliltä olevia lainoja.

POP pankin lainalaskuri ei vertaile lainoja muihin lainoihin

Vaikka tämä Pop lainalaskuri antaisi juuri mieluisan tuloksen, sellainen voi tulla aivan hyvin toisenkin lainatarjoajan laskurilla, tai sellainen voi olla vaikka parempikin. Siksi ennen lainanhankintaa on hyvä tehdä vertailuja eri tarjoajien kesken. Sen voi tehdä mahdollisimman aikaa vievällä tavalla tai todella nopeasti. Se käy nopeasti, kun käyttää apuna monia lainapalveluja vertailevaa laskuriamme. Samasta paikasta voi tehdä myös lainojen kilpailutusta. Oli laina asuntolaina, joustoluotto tai jokin muu laina, voi lainapaikkojen laskureita vertailla keskenään sivustollamme. Kun lopulta myös kilpailutetaan lainat samalla hakemuksella, sekin säästää kallista aikaa.