Nordea asuntolainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja!

Nordea asuntolainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta asuntolaina usean pankin kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Nordea asuntolainalaskuri

Nordea asuntolainalaskuriKun mielessä on uuden asunnon hankkiminen tai rakentaminen, hanki lainaa vaikkapa Nordeasta. Saat sieltä lupauksen asuntolainaan nopeasti. Voit saada lainanmaksulle aikaa jopa 35 vuotta. Ehkä tarvitset lainaan myöhemmin jotain muutoksia. Sekin onnistuu, kun otat Nordean asuntolainan. Voit ottaa lainalle korkosuojan tai kiinteäkorkoisen lainan. Korkosuojan voi hankkia kolmen tai vaikka 15 vuoden ajaksi.

Asuntolainaan liittyy niin monia asioita, jotka tekevät lainoista erilaisia, että kannattaa vertailla myös eri lainantarjoajien lainoja keskenään. Silloin ei tarvitse hakea tietoja erikseen jokaisen lainantarjoajan sivuilta ja muista tiedotuspaikoista, koska lainoja voi vertailla yhdessä ja samassa paikassa. Niiden tiedot löytyvät saman lainalaskurin kautta. Oli se lopulta Nordean tarjoama asuntolaina tai jonkin muun, niin se tulee hankittua itselle sopivin ehdoin ja muine ominaisuuksineen, jotka sopivat tilanteeseesi.

Asuntolainalaskuri Nordea – tee alustavat laskennat

Kun haluat määritellä, millaisen asuntolainan voisit Nordealta hankkia, sen voi tehdä kätevästi pankin sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla. Sitä voi käyttää monenlaisen lainatarpeen arvioinnissa, joista yksi on tarkoitettu asunnon ostamiseen tai rakentamiseen tarvittavan lainan laskemiseen. Hankinnan kohteena voi olla silloin vaikkapa asunto, talo, vapaa-ajan asunto, sijoitusasunto tai asumisoikeusasunto. Lainaa voi hakea yksin tai toisen henkilön kanssa.

Nordea asuntolainalaskuri on helppokäyttöinen

Nordean asunlainalaskuria on helppo käyttää. Ensin valitaan, että tarkoitus on ostaa tai rakentaa asunto. Sekin merkitsee, että millainen kohde on – eli onko se vaikka asunto tai vapaa-ajan asunto. Sen jälkeen valitaan vielä, hankintaanko laina yksin vai yhdessä toisen henkilön kanssa. Kun nämä on valittu, voidaan siirtyä lainaan liittyviin lukuihin. Ehkä lainamäärä on jo tässä vaiheessa aika tarkasti selvillä. Sitä voi kuitenkin vaihdella ja kokeilla millaiset lainamäärät olisivat sopivia.

Laskuriin voi syöttää todella suuria summia, joten rajan ei luulisi tulevan vastaan. Suurinta summaa ei silti mainita, vain vaan se, että määrä on mennyt ylärajan yli. Mutta se tuskin on ongelma, kun kyse on erittäin suuresta rahamäärästä. Lainamäärän lisäksi pitää vielä syöttää yksi pakollinen tieto. Tämä on tietysti laina-aika, joka vaikuttaa lainaan suuresti. Se pitää ilmoittaa täysissä vuosissa. Näiden jälkeen voi vielä täyttää yhden kohdan, jos käytössä on omia säästöjä. Jos niitä ei ole, pitää tämä kohta silti täyttää, jotta päästään eteenpäin; silloin siihen täytetään pelkkä nolla.

Kun lomake on täytetty, nähdään mahdollinen kuukausierä. Sen jälkeen voi siirtyä vaikka heti hakemaan lainaa. Tämä vaatii kirjautumisen pankkiin. Juuri Nordean tunnuksia ei tarvita tässä vaiheessa, vaan tunnistautuminen onnistuu monien muiden pankkien verkkopankkitunnuksilla. Kun tekee tämän vaiheen, kannattaa sitä ennen käydä vertailemassa myös muita asuntolainoja. Jos valinta on Nordea, lainaa voi mennä hakemaan tämän kirjautumisen kautta, heti kun on valmis lainanhakuun.

Nordea asuntoalainalaskuri ei vertaile muita asuntolainoja keskenään

Se itselle sopivin asuntolaina voi löytyä Nordeasta tai jostakin muualta. Se, että se ei löydy muualta, on hyvä ensin varmistaa. Muuten ei voi mitenkään olla varma, että asuntolainaa hakee juuri itselle parhaiten sopivasta paikasta. Onneksi tämän selvittäminen ei tule viemään paljon aikaa, koska sitä varten löytyy lainavertailu- sekä kilpailutuspalvelumme. Sen avulla pääsee vertailemaan monia varteenotettavia lainoja keskenään. Saat tehtyä myös lainojen kilpailutuksen yhdellä ja samalla lomakkeella.

Koska asuntolainaa voi hakea niin monilla eri ominaisuuksilla, ei sopivinta lainapalvelua voi vain arvailla. Kyseessä on suuri lainatarve, joten siinä voi säästää paljon, kun lainan ottaa juuri sieltä oikeasta paikasta. Vertaile ensin ja tee vasta sitten se tärkeä päätös, että otatko lainan Nordeasta tai jostakin muualta.