Lendo laina ei ole välttämättä halvin!

Lendo ei ole välttämättä halvin! Voit saada edullisemman lainan kilpailuttamalla sen palvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Kuinka paljon lainaa voin hakea Lendon avulla?

Lendon kautta lainaa voi hakea 500€ aina 60 000€ asti. Hakemuksen jälkeen pankit käsittelevät hakemuksen ja kokonaistilanteen perusteella arvioivat, kuinka paljon lainaa he voivat tarjota hakijalle.

Millä korolla lainan saa Lendon kilpailutuksen avulla?

Pankin lainanmyöntöprosessit ja tarjoamat korot vaihtelevat, eikä Lendo voi niihin vaikuttaa. Pankit käsittelevät hakemukset itsenäisesti ja koron määräytymiseen vaikuttaa pankkien oma sisäinen riskiarviointi. Lainojen nimelliskorko on tavallisesti 8-27% välillä. Nimelliskoron lisäksi tulee usein maksettavaksi tilinhoito- ja/tai avausmaksuja. Todellinen vuosikorko määräytyy nimelliskorosta ja tilihoito- ja avausmaksu kuluista.

Pankit tekevät yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja näin he tarjoavat yksilöllisesti määräytyvän koron. Lendon avulla saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useasta eri pankista ja näin voit vertailla korkoja. Tarjouksista voi sitten valita sen itselleen parhaiten sopivan.

Kuinka nykyisten lainojeni kustannuksia voi alentaa Lendon avulla?

Aseta lainahakemukseesi hakemasi lainan kokonaismäärä ja merkitse myös kokonaissumma, jolla maksat nykyisiä lainoja pois. Mikäli summa, jolla maksat nykyisiä lainoja pois on sama kuin hakemasi lainasumma, merkitse tämä hakemukseen. Näin pankit saavat tiedon, että olet yhdistelemässä lainoja sen sijaan, että hakisit uutta lainaa. Tämä saattaa vaikuttaa lainan saanti mahdollisuuksiin ja lainan korkoon.

Maksaako Lendon kautta lainan hakeminen?

Lendo ei veloita sinulta lainan hakemisesta. Saamasi lainatarjoukset ovat kuluiltaan ja koroiltaan samanlaisia kuin jos olisit itse hakenut lainat suoraan pankilta. Lendo palvelun käyttö on siis helppoa ja maksutonta. Lendolle välityspalkkio tulee suoraan pankilta, eikä vaikuta hakijan saamaan tarjoukseen.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Lainan saapuminen tilille saattaa kestää pankin valinnasta riippuen parista tunnista muutamaan päivään. Pienempien lainasummien maksaminen tilille on yleensä nopeampaa kuin suurempien summien.

Kuka voi hakea Lendon kautta lainaa?

Lainanmyöntäjien ehdot määrittävät, että hakijan täytyy asua Suomessa, vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää ja hakijalla tulee olla kuukausittaisia säännöllisiä tuloja (eläke- tai palkkatuloa). Jokaisella pankilla on yksilölliset lainanmyöntöprosessit ja niihin Lendo ei pysty vaikuttamaan. Pankit siis itse päättävät hyväksyä tai hylätä hakijan hakemuksen.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin?

Halutessasi tehdä muutoksia alkuperäiseen maksusuunnitelmaan, kannattaa olla yhteydessä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin. Yleisesti lainaan voi kyllä tehdä milloin tahansa ylimääräisiä lyhennyksiä tai lainan voi maksaa suunniteltua aiemmin pois kokonaan. Jokaisella pankilla on oma käytäntönsä ottavatko he jonkin lisämaksun, jos laina maksetaan pois sovittua aiemmin.

Kuinka pitkäksi aikaa lainaa voi hakea?

Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa olennaisesti lainan todelliseen vuosikorkoon sekä kuukausilyhennykseen. Pankkien tajouksen laina-aika voi vaihdella hakemuksesi toiveesta poiketen, tämä on hyvä huomioida tutustuessa tarjoukseen.

Lainanhakuesimerkki:

Valitessasi lainasummaksi esimerkiksi 25 000€ ja laina-ajaksi 10 vuotta. Lainanlyhennys on kuukaudessa noin 264€. Esimerkissä avausmaksu on 49€, tilinhoitomaksu on kuukaudessa 5€, nimelliskorko on 5,00%, joten todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 5,36%. Kokonaislainakustannus on 31 728€

Miksi Lendo?

Lendo kannattaa valita lainanhakukumppaniksi, sillä he tekevät kilpailutustyön puolestasi ja sinulle jää vain pankin lopullinen valinta valmiista tarjouksista. On olemassa sanonta: “älä osta sikaa säkissä” ja tämä sama pätee lainaa hakiessa. Koskaan ei kannata hakea vain yhdestä paikasta, vaan aina kannattaa kysyä useammasta eri pankista.

Jos itse kävisi kysymässä lainaa yksitellen kaikista pankeista, tuhrautuisi hirveästi kallisarvoista aikaa.