Paras lainatarjous netissä - Pyydä lainatarjoukset yli 25 eri pankilta

Löydä paras lainatarjous juuri sinulle. Saat lainatarjoukset yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Lainatarjous yli 25 eri pankilta – Lainatarjoukset yhdellä lainahakemuksella!

Kilpailuta palvelumme avulla paras lainatarjous yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Sinulle voidaan myöntää lainatarjoukset mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle lainatarjoukset tietojesi perusteella. Voit siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisit luottoa. Pelkkä lainahakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido sinua nostamaan luottoa.

Lainatarjous netissä – Saat lainatarjoukset jopa samana päivänä

Internetissä toimii tänä päivänä lukuisia erityyppisten pikalainojen tarjoajia. Käyttäjän voi olla vaikea hahmottaa eri tarjoajien ehtoja ja palveluita. Perinteisemmät pikavippien tarjoajat ovat olleet markkinoilla pitkään, mutta viime aikoina on tullut uudenlaisia lainojen tarjoajia, muun muassa vertaislainoja, yhdistelmälainoja ja pankkien tuotteistamia matalan korkojen kulutusluottoja, jotka kilpailevat suoraan pikavippifirmojen kanssa.

Lainojen tarjoajat kilpailevat asiakkaista ja ne käyttävätkin monia eri markkinointikanavia. Potentiaalisia asiakkaita lähestytään sähköpostien välityksellä, suorasoitoilla ja tekstiviesteillä. Lisäksi sosiaalinen media on muodostunut tärkeäksi markkinointikanavaksi myös lainojen tarjoajille. Jos yritys ei ole mukana sosiaalisessa mediassa, niin käytännössä sitä ei ole olemassa käyttäjille. Asiakkaat eivät välttämättä tartu lainatarjoukseen suoraan sosiaalisen median kautta, mutta se on heille tärkeä viestikanava, jossa yrityksen pitää näkyä ja kuulua. Olemalla läsnä sosiaalisissa verkostoissa, yritys viestii asiantuntemusta ja herättää luottamusta potentiaalisissa asiakkaissaan.

Myös pankit ovat heränneet asiakkaiden nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Ennen oli käytäntönä, että kun kuluttaja tarvitsi lainaa, hän varasi pankkiin ajan virkailijalle ja lähti neuvottelemaan lainasta. Sen jälkeen täytettiin papereita ja liitteitä ja jäätiin odottamaan päätöstä, joka tuli joskus myöhemmin. Nykyään useat pankit ovat kuitenkin omaksuneet paljon suoraviivaisemman menettelyn. Asiakas on keskiössä, ja hän käyttää palveluita silloin kun se hänelle sopii. Pankeilla on monenlaisia kulutusluottoja, joita voi hakea suoraan verkossa, eikä käyntiä konttorissa tarvita.

Paras lainatarjous on sellainen joka sopii sinulle – Unohda yleiset lainatarjoukset hae henkilökohtainen tarjous

Kun asiakas alkaa käydä läpi eri lainantarjoajia, hänellä tulee olla selkeä kuva lainan tarpeesta, jotta hän osaa määrittää parhaan lainatarjouksen. Onko kyseessä lyhytaikainen laina, joka maksetaan melko pian pois. Vai onko kyseessä laina jota on tarkoitus lyhentää useamman vuoden maksuajalla. Pikavippien tarjoajat eivät missään nimessä sovellu pidemmän aikavälin lainaan, koska korot kasvavat valtavan suuriksi, jopa suuremmiksi kuin itse laina. Useat pankit ja rahalaitokset ovat heränneet tähän tarpeeseen ja tarjoavatkin kulutusluoton tyylisiä lainoja pidemmillä maksuajoilla ja kohtuullisilla koroilla. Voit tutustua Suomessa toimiviin rahalaitoksiin tästä.

Asiakkaasta voi tuntua paremmalta lyhentää lainaa esimerkiksi muutaman kympin kuukaudessa pidemmän ajan, kuin maksaa useampi satanen joka kuukausi lyhyemmän ajan. Lainan kokonaiskustannukset ovat todennäköisesti suuremmat pidemmän aikavälin lainassa, mutta omien tulojen ja menojen hallinta on helpompaa. Parhaan lainatarjouksen löytämiseen ei ole olemassa yhtä oikeaa paikkaa, vaan käyttäjän on katsottava eri vaihtoehtoja läpi, punnittava omaa lainan tarvettaan ja analysoitava omaa talouttaan sekä maksuaikaa. Kun nämä kaikki otetaan huomioon, niin pystytään tekemään paras ratkaisu juuri sen hetkiseen tarpeeseen.

Paras lainatarjous nopeasti palvelumme avulla – Saat lainatarjoukset nopeasti yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta

Jos ei halua tai jaksa tehdä tutkimustyötä itse, niin kannattaa pyytää lainatarjoukset palvelumme avulla. Keskittäminen kannattaa tässäkin hommassa, sillä useimmat lainapalvelut tarjoavat vakioasiakkaille joustavampia maksuehtoja tai pienempiä korkoja. Jos sinulla on siis toistuva lainan tarve, voi olla fiksua ottaa lainaa aina samasta paikasta. Mikäli satunnainen rahan tarve yllättää, niin voi olla järkevää ottaa laina joltain palveluntarjoajalta, mitä et ole aiemmin käyttänyt. Monet lainantarjoajat antavat uusille asiakkaille ensilainan ilman korkoja.

Mikäli sinulla on useita pienlainoja, niin monilla toimijoilla on tarjota tähän isompi matalakorkoinen laina jolla saat maksettua muut pienemmät lainat pois. Tämä voi olla järkevää, mikäli pienlainoja on useisiin paikkoihin. Korot nousevat helposti todella suuriksi verrattuna alkuperäisiin lainasummiin. Yhdistämällä lainat säästetään todennäköisesti korkokuluissa ja kuukausittaiset maksuerätkin luultavasti pienenevät. Jotkin toimijat tarjoavat jo melko suuriakin lainoja ilman vakuuksia, jolloin tällainen voi houkuttaa. Vieläpä jos asiakkaalla on jo ennestään jokin vähän suurempi laina joka on otettu jonkin aikaa sitten, voi houkutus yhdistämiseen olla suuri. Hyvänä esimerkkinä voi toimia vaikka autolle muutama vuosi sitten otettu rahoitus, jossa on yleensä suurehkot korot ja pitkä maksuaika. Nykyiset lainapalvelut kilpailevat jo tällaistenkin rahoituspalveluiden kanssa.

Lainatarjous netissä – Vertaile lainatarjoukset ja nosta rahat tilille jopa samana päivänä

Lainojen vertaileminen ja lainan hakeminen on nykyään todella helppoa. Asiakas voi istua kotisohvallaan ja täyttää hakemuksen muutamassa minuutissa. Enää ei tarvitse lähteä pankkiin tai palveluntarjoajan konttoriin jonottamaan ja täyttämään papereita. Useimmiten päätöksen saa vieläpä saman tien, mikäli kyseessä on suhteellisen pieni summa. Isompien lainojen hakeminen vie vähän enemmän aikaa ja usein tarvitaan lisäksi jotain vakuudeksi.

Lainojen tarjoajat mainostavat ahkerasti verkossa. Monet toimijat lanseeraavat välillä kampanjoita, jolloin lainan voi saada paremmilla ehdoilla. Tämä on tietysti hyvä, mikäli lainan tarve ei ole aivan akuutti, vaan kuluttajalla on aikaa hieman odottaa ja katsoa tuleeko hyviä tarjouksia vastaan. Lainoja kaupataan nykyään jo lähes yhtä vaivattomasti ja helposti kuin sukkapakettia, ja sen mielikuvan lainojen tarjoajat varmasti haluavatkin kuluttajalle välittää. Pitää syntyä kuva että en itse asiassa ole hakemassa lainaa vaan ostamassa jotain tuotetta.

Lainatarjoukset yhdellä hakemuksella: Lainahakemus netissä 5 minuutissa

Jätä lainatarjous palvelussamme niin voit saada lainalupauksen jopa 5 minuutissa.  Saatuasi hyväksytyn luottopäätöksen saat tarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joista voit valita juuri sinulle sopivimman lainan.

Yksi mielenkiintoinen ja suhteellisen uusi muoto alalla on vertaislaina. Asiakkaat tarjoavat toisilleen lainoja ja sopivat itse maksuehdoista ja koroista. Tämä voi sopia henkilölle, joka ei halua alkaa käymään eri lainojen tarjoajia läpi ja haluaa tietää suoraviivaisesti paljonko hän saa nyt lainaa ja paljonko hän maksaa takaisin. Lainojen ehdot voivat vaihdella, mutta asiakas valitsee itse minkä lainan hän hyväksyy. Jos ei halua alkaa perehtymään korkoprosentteihin ja muihin ehtoihin, voi olla helpompi sopia suoraan, että saa heti 200€ lainaa ja maksaa kuukauden lopuksi takaisin 220€.

Monet pienlainojen ja pikavippien tarjoajat eivät varsinaisesti vastaanota lainatarjouspyyntöjä asiakkaalta. Kyse on enemmänkin hakemuksen täyttämisestä jonka käsittelyssä menee ainoastaan muutama minuutti, jonka jälkeen hakemus hyväksytään tai hylätään. Prosessi on pyritty pitämään mahdollisimman helppona ja yksinkertaisena, koska kilpailu eri lainojen tarjoajien välillä on niin kovaa. Jos hakeminen ei ole helppoa, niin jollain toisella tarjoajalla varmasti on ja kuluttaja siirtyy muualle.

Useimmilla lainojen tarjoajilla on sivuillaan erilaisia laskureita, joilla käyttäjä voi tarkastella eri lainasummia ja korkoja. Tämä on tärkeää, koska nykypäivän kuluttajat ovat tottuneet siihen, että kaikki tieto on heti saatavilla. Jos käyttäjä joutuu tutkimaan lainan ehtoja ja korkoja jostain dokumentista, niin hän katoaa sivustolta hyvin nopeasti. Mobiilipalvelut ovat mullistaneet monia aloja, eivätkä lainatkaan ole poikkeus. Lainaa voi hakea vaikka kaupan kassajonossa tai metsäretkellä ollessa. Hakemista ei ole enää sidottu paikkaan ja aikaan, ja nykypäivän vaativa kuluttaja haluaa palveluita juuri silloin, kun hänelle itselle sopii – ei vain silloin, kun jokin palvelu on avoinna.