Lainaa rahaa - Hae lainaa jopa 60 000€ asti nyt!

Lainaa rahaa helposti ja nopeasti netistä. Täytä ilmainen hakemus nyt, saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille samana päivänä!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Lainaa rahaa järkevästi

Vaivaako budjettivaje? Etsitkö rahoitusta arjen haasteisiin? Ehkä haluaisit löytää aiempaan joustavamman rahoitusratkaisun, jonka avulla voit paikata tilapäisen rahoitusvajeen. Tässä artikkelissa autamme sinua ja kerromme, mitä kannattaa ottaa huomioon sopivaa lainatuotetta etsiessä. Annamme myös vinkkejä siihen, miten löydät edullisimman, juuri omiin tarpeisiin parhaiten sopivan lainan. Vertailemalla säästät aikaa ja rahaa.

Lainaa rahaa tarpeen mukaan

Pikavipit ovat viime vuosina olleet huonossa maineessa erityisesti niiden huimien korkojen takia. Korkoihin on puututtu lakimuutoksella, ja monet netissä toimivista pankeista ja rahoitusyhtiöistä muuttivat tuotevalikoimaansa siten, että pienimmät ja suurikorkoisimmat pikavipit poistuivat markkinoilta. Toisaalta näiden muutosten seurauksena markkinoille tuli myös uusia, joustavampia lainamuotoja, kuten joustoluottoja.

Mitään lainaa, luottoa tai vippiä ei kannata ottaa ilman harkintaa. Oikean, omia tarpeita parhaiten vastaavan luoton löytäminen vie aikaa, mutta onneksi apuvälineitä on saatavilla. Ennen lainahakemuksen näpyttelyä on syytä ajatella ainakin seuraavia asioita:
Lainasumma. Kuinka paljon rahaa tällä hetkellä todella tarvitset?
Laina-aika. Miten pitkän maksuajan haluat ja tarvitset lainallesi ja haluatko mahdollisesti muuttaa maksuaikataulua laina-aikana?
Korko. Millaista korkoa olet valmis lainastasi maksamaan? Muista myös mahdollisten muiden kulujen osuus.
Mahdollinen lisärahoitus. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä, onko myöhemmin mahdollisesti tarvetta lisälainalla vai riittääkö haettu lainasumma todella kattamaan rahoitustarpeen. Jos lisälainaa mahdollisesti tarvitaan, kannattaa valita joustavampi lainamuoto.

Koska ilmaisia lainoja ei ole olemassakaan, lainaa ei koskaan kannata ottaa todellista tarvetta enempää. Mitä suurempi laina ja mitä pidempi maksuaika, sitä suuremmaksi myös laina-aikana kertynyt korko muodostuu. Usein lainasta aiheutuu myös muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Mahdollinen lisälaina on usein tarpeen esimerkiksi remonteissa, sillä remonttikustannuksilla on taipumus paisua. Tällaisissa tapauksissa voi jättää suosiolla pienemmät lainat ja vipit huomiotta ja keskittyä suuremman lainan löytämiseen.

Lainaa rahaa edullisemmin

Halpa laina kuulostaa monen mielestä jo lähtökohtaisesti mahdottomuudelta, mutta todellisuudessa olemassa on myös kohtuuhintaisia lainoja. Eri luottojen korkokustannuksissa voi olla satojen eurojen ero, joten vertailu todellakin kannattaa. Me autamme sinua lainojen kilpailutuksessa. Yhdellä hakemuksella saat rahoitustarjouksia yli 25 eri pankilta ja luontonantajalta. Kyllä, siis yhdellä hakemuksella jopa yli 25 lainatarjousta. Kilpailuttamalla lainat tällä tavalla säästät huomattavasti aikaa verrattuna tilanteeseen, jossa tekisit 25 erillistä lainahakemusta.

Edullisimman lainan löytäminen ilman valmista vertailua tai kilpailutuspalvelua on hankalaa ensinnäkin siksi, että markkinoilla on niin paljon erilaisia vippejä, lainoja ja luottoja. Hakukoneet tuottavat sekunneissa satoja osumia, lainaa etsivä joutuu pahimmillaan kahlaamaan kaikki sivustot läpi eikä sittenkään löydä edullisinta lainaa. Tietoa on kyllä saatavilla eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla, mutta tietojen esittämistapa vaihtelee eikä kaikki tieto ole vertailukelpoista. Kymmenillä sivustoilla surffailu voi olla turhauttavaa. Lainaa etsivälle aika on rahaa, joten kilpailuttamalla lainat yhdellä hakemuksella säästät selvää rahaa.

Ehdottomasti nopein ja kätevin tapa löytää edullisin joustoluotto on käyttää valmista lainojen vertailuun keskittynyttä palvelua. Vertailussamme kilpailutat yhdellä hakemuksella 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Ymmärsit oikein, saat siis yhdellä hakemuksella jopa 25 lainatarjousta ja voit vapaasti valita niistä itsellesi tällä hetkellä sopivimman. Valmista lainavertailua käyttäessäsi voit unohtaa pankkien sivuilla surffailun ja keskittyä siihen, mikä lainaa hakiessa on tärkeintä: miten löytää markkinoiden halvin lainatuote mahdollisimman nopeasti ja vähällä vaivalla. Voit hakea 100 – 60 000 euron lainaa jopa 15 vuoden laina-ajalla.

Lainojen kilpailuttaminen ei vielä sido sinua mihinkään. Nähtyäsi kaikki tarjoukset voit tehdä päätöksen siitä, minkä lainan valitset. Päätöstä ei kannata tehdä hätiköiden, vaan joskus jopa yön yli nukkuminen on hyvä ratkaisu. Jos kuitenkin tiedät jo nyt, mitä etsit, voit tehdä hakemuksen vaikka heti ja saada rahat tilillesi jopa kymmenissä minuuteissa.