Lainaa pienellä korolla - Kilpailuttamalla pienin korko!

Hae lainaa pienellä korolla! Kilpailuta nyt lainat nyt. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia edullisella korolla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Hae lainaa pienellä korolla kotisohvaltasi käsin

Lainan hakeminen ei enää nykyaikana ole monimutkaista tai aikaavievää. Nettiaikakaudella lähes kaikki palvelut ovat saatavilla nettiyhteyden päässä. Digitaalisaatio on muuttanut toimintatapoja huomattavasti myös pankki- ja rahoitusalalla. Enää pankkipalvelujen käyttäjän ei tarvitse jonotella pankkikonttoreissa tai pankkiautomaateilla, vaan kaikki pankkien palvelut ovat käytettävissä verkkopankeissa. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit löytää netistä lainaa pienellä korolla.

Voit saada lainaa pienellä korolla, jos tulotilanteesi on hyvä

Pankit ja rahoituslaitokset rahoittavat luottotoimintaansa ensisijaisesti lainoista pyydettävillä koroilla. On selvää, ettei mikään pankki voi toimia, ellei se pyydä korkoa lainaamistaan rahoista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että asiakkaan täytyisi ottaa lainaa kohtuuttoman korkealla korolla. Lainojen korot vaihtelevat muutamista prosenteista kymmeniin prosentteihin, ja jokainen ymmärtää, että näin suuret erot ovat rahassa mitattuna merkittäviä. Pienikorkoisen lainan löytämiseen kannattaa siis käyttää aikaa ja vaivaa.

Korko vaihtelee paitsi lainanantajan mukaan, myös lainan määrästä riippuen. Yleensä suurten luottojen korko on prosentuaalisesti pienempi kuin pienten lainojen. Joissakin tapauksissa korko määräytyy hakijakohtaisesti siten, että esimerkiksi suurituloiset saattavat saada lainaa pienituloisia edullisemmin. Tällainen arvio liittyy tietysti siihen, millaisena lainanantaja näkee hakijan maksukyvyn.

Mistä ja miten lainaa saa pienellä korolla?

Vippejä, lainoja ja luottoja on helppo löytää netistä muutamissa sekunneissa, mutta hakemusta ei kannata rynnätä täyttämään perehtymättä asiaan. Ei nimittäin ole lainkaan yhdentekevää, mistä lainasi otat. Ei ole myöskään yksiselitteistä tapaa verrata lainanantajia keskenään ja sanoa, mitkä lainatarjoukset ovat markkinoiden parhaat. Lainatarjoukset riippuvat yleensä hakijan antamista tiedoista ja siksi vain saman hakijan saamia lainatarjouksia on järkevää verrata keskenään.

Rahoitusvaihtoehtoja etsivän kannalta on erittäin kätevää, että nettipankeista lainaa voi hakea jopa ympäri vuorokauden. Tyypillisesti lainapäätöksiä tehdään kuitenkin palvelun aikaoloaikoina, yleensä klo 7-23 välisenä aikana. Eri palvelujen aukioloajat poikkeavat toisistaan, joten kannattaa kiinnittää vertailussa huomiota myös näihin seikkoihin. Globaaleilla rahoitusmarkkinoilla suomalaisille asiakkaille on tärkeää, että asiakaspalvelu toimii suomen kielellä ja että asiakaspalvelun saatavuus on riittävän laaja.

Kilpailuttamalla saat varmasti lainaa pienellä korolla

Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, vippejä ja lainoja löytyy pikaisellakin hakemisella kymmeniä, ellei satoja. Näiden kaikkien vertailu yksitellen vie aikaa, ja lainaa etsivän kannalta tuntien tuhlaaminen lainojen vertailuun yksittäin ei välttämättä ole mielekästä. Vanhan sanonnan mukaan aika on yhtä arvokasta kuin raha, joten säästämällä aikaa säästät myös rahaa. Vertailu on kuitenkin järkevän rahankäyttäjän valinta, sillä valmista vertailua käyttämällä näet kaikki lainatarjoukset yhtä aikaa ja voit vertailla niitä yhdellä silmäyksellä.

Voit kilpailuttaa suuren määrän markkinoiden parhaita lainoja yhdellä hakemuksella. Saat tällä yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman ja mieluisimman lainavaihtoehdon. Voit kilpailuttaa lainasi hakemuksellamme, jos sinulla on vähintään 1200 euron säännölliset tulot ja jos sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Kilpailuttamisen edut pähkinänkuoressa:

  • Säästät aikaa ja rahaa.
  • Yli 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.
  • Voit tehdä hakemuksen milloin tahansa ja missä tahansa.
  • Voit hakea 100 – 60 000 euron lainaa 1-15 vuoden maksuajalla.

Kymmenien erillisten hakemusten sijaan voit siis tehdä vain yhden hakemuksen ja saada yhdellä hakemuksella riittävän määrän lainatarjouksia. Tarjousten pyytäminen ei sitouta sinua lainan hakemiseen, vaan voit päättää täysin vapaasti, mitä lainaa haet tai haetko mitään lainaa. Teemme yhteistyötä vain luotettavien alan toimijoiden kanssa, joten voit luottaa siihen, että tietosi ovat turvassa palvelussamme. Emme myönnä lainoja, vaan lainan myöntää kukin pankki tai rahoituslaitos. Meidän roolimme on auttaa lainaa etsiviä sopivan lainatuotteen löytämisessä mahdollisimman helposti ja nopeasti. Täytä hakemus vaikka heti!