Lainaa pankista - Kilpailuta yli 30 eri pankkia yhdellä hakemuksella!

Lainaa pankista yhdellä hakemukselle. Täytä ilmainen hakemus nyt ja kilpailuta yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Lainaa pankista vai jostain muualta?

Lainan hakeminen pankista on perusteltu ratkaisu silloin, kun tiedät tarvitsevasi useamman sadan tai tuhannen euron lainan. Ystävältä tai sukulaiselta lainaaminen ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto, eikä toisaalta kaikilla ole ylimääräistä rahaa ystäville lainattavaksi. Toisin kuin monet ajattelevat, pankkilainan hakeminen ei suinkaan välttämättä ole monimutkaista tai aikaavievää. Parhaassa tapauksessa voit saada myönteisen luottopäätöksen jopa minuuteissa ja rahat ovat tililläsi alle tunnissa. Tämä artikkeli käsittelee lainan hakemista pankista. Kerromme, miten löydät edullisimman lainan helposti ja nopeasti.

Edullista lainaa pankista

Lainan hakeminen perinteisestä pankista ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto, sillä pankkien palveluihin sisältyy yleensä palvelumaksuja ja muita kuluja. Perinteisten pankkien tuotevalikoima on myös rajallinen, joten ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa ehdottomasti tutustua myös muiden pankkien ja rahoituslaitosten tuotevalikoimaan. Vakuudettomien lainojen ehdoissa voi olla huomattavia eroja lainantajien välillä, ja lainaehtojen vertailu ilman ammattilaisten apua voi osoittautua ennakoitua haastavammaksi.

Digitalisaation myötä kaikki pankit ovat siirtyneet kokonaan tai osittain verkkoympäristöön. Asiakkaiden kannalta tämä on tietysti kätevä vaihtoehto, sillä enää ei tarvitse jonotella pankkikonttoreissa lainahakemuksen vuoksi. Verkossa toimivissa pankeissa laina- ja muut palvelut ovat asiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden, ja asiakkaat voivat käyttää koko markkina-alueella toimivia pankkeja valintansa mukaisesti. Pitkä matka on siis kuljettu niistä ajoista, kun pankkiasioita hoidettiin lähimmässä pankkikonttorissa pankkikirjan kanssa.

Mihin tarkoitukseen lainaa kannattaa hakea pankista?

Asuntolainaa haettaessa asiakkaat ovat tottuneet siihen, että lainan käyttötarkoitus on ilmoitettava hakuvaiheessa. Toisin kuin usein ajatellaan, kaikkien lainojen kohdalla käyttötarkoituksen ilmoittaminen hakuvaiheessa ei suinkaan ole välttämätöntä tai edes tarpeellista. Lainan tyypillisiä käyttökohteita ovat auton tai muun menopelin hankkiminen, remontti tai kodinkoneen hankinta. Monet käyttävät lainarahaa myös juhlien, kuten häiden ja syntymäpäiväjuhlien, järjestämiseen. Lainahakemuksessa ei yleensä tarvitse ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta, joten voit käyttää rahat miten haluat.

Vaikka lainaa onkin kohtuullisen helppo saada, ei lainarahaa kannata hakea tarvetta enempää. Luotoista aiheutuu aina jonkinlaisia kuluja, joten ilmaista lainaraha ei ole. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä, millainen lainamäärä sopii tarpeisiisi ja millaisilla ehdoilla olet valmis lainaa ottamaan.

Lainan takaisinmaksuaika on tärkeä asia sekä tietysti myös kuukausittainen lyhennyssumma. Kertaluonteisissa lainoissa koko summa maksetaan kerralla takaisin laina-ajan päättyessä, kun taas jatkuvaluonteisissa lainoissa luottoa lyhennetään kuukausittain sovitulla summalla. Oman talouden suunnittelussa kannattaa olla realistinen, ja lainan lyhennykset kannattaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi. Jos lainan lyhennykset lohkaisevat liian suuren osan budjetistasi, saatat pian huomata olevasi uuden lainan tarpeessa. Tällaiseen kierteeseen joutuminen ei tietenkään ole suotavaa, joten on tärkeää arvioida lyhennysaikataulua realistisesti jo hakemisvaiheessa.

Kenelle myönnetään lainaa pankista?

Lainojen myöntämisen ehdot vaihtelevat. Lainsäädäntö asettaa kuitenkin hakijoille tiettyjä kriteereitä, joista tärkein on ehkä ikä. Suomessa myönnetään luottoja ja lainoja vain täysi-ikäisille henkilöille. Tämä tarkoittaa sitä, että vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt voivat hakea lainoja. Erityisesti suurempia lainoja haettaessa hakijoilta edellytetään yleensä korkeampaa ikää. Esimerkiksi 10 000 euron lainan hakijan saatetaan edellyttää olevan vähintään 23-vuotias. Myös tuloja koskevissa ehdoissa on huomattavia eroja eri lainanantajien välillä.

Kätevässä palvelussamme voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella. Voit täyttää hakemuksen, jos olet täysi-ikäinen ja jos bruttotulosi ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Hakijoilla ei myöskään saa olla luottohäiriömerkintöjä, sillä vastuulliset lainanantajat eivät edesauta velkakierteen pahenemista. Yhden hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen tuottaa sinulle parhaassa tapauksessa yli 25 lainatarjousta eri pankeilta. Näiden tarjousten joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon.