Lainaa ilman vakuuksia - Hae vakuudetonta lainaa nyt!

Kilpailuta vakuudeton laina helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella jopa 60 000€ asti!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

lainaa ilman vakuuksia

Onnistuuko lainan hakeminen ilman vakuuksia, pankkitunnuksia tai liitteitä?

Vakuudettomista lainoista puhutaan paljon. Niiden suosioon on vaikuttanut ehdottomasti hakemisen vaivattomuus ja nopeat käsittelyprosessit, jotka ovat taanneet, että rahat on mahdollista saada omalle pankkitililleen jopa saman päivän aikana. Mitä vakuudeton laina sitten käytännössä tarkoittaa, ja miten se eroaa vakuudellisesta lainasta. Onko lainaa mahdollista hakea netistä ilman pankkitunnuksia, ja tarvitaanko siihen liitteitä. Lue alta lisää!

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudellinen vai vakuudeton laina, näiden kahden väliltä valitseminen riippuu usein täysin omasta tilanteesta. Toisinaan valinta ei ole helppo, ja monet valitsevat vertailematta aina vakuudettoman lainan, vaikka joissakin tilanteissa vakuudellinen laina voisi olla parempi vaihtoehto. On kuitenkin tilanteita, joissa vakuudellinen laina ei yksinkertaisesti onnistu, tai sen hakemiseen ei ole aikaa.

Vakuudettomiksi lainoiksi luetaan yleensä erilaiset tililuotot ja pikavipit, sekä useimmat kulutusluotot. Tällaisen lainan saamiseksi hakijan ei tarvitse esittää vakuuksia, eli sellaista omaisuutta tai muuta vastaavaa “panttia”, jonka avulla hakija takaa sen, että laina maksetaan takaisin tavalla tai toisella. Jos hakija ei pysty syystä tai toisesta maksamaan lainaa takaisin, hän saa tästä maksuhäiriömerkinnän. Vakuudettomissa lainoissa myös korot ovat vakuudelliseen lainaan verrattuna paljon korkeammat, sillä tällä tapaa luotonmyöntäjä varmistaa sen, ettei häviä sopimuksessa.

Vakuudeton laina ei kuitenkaan hyvin suunniteltuna ja toteutettuna ole riskikauppaa. Vakuudettoman lainan ehdottomiin etuihin kuuluvat nimittäin sen nopeus ja helppous, mikä saattaa päihittää hitaan pankkilainaprosessin sellaisessa tilanteessa, kun rahaa tarvitaan heti. Vakuudeton laina on usein myös hyvin täsmällinen laina, jonka hakemista voi myös ennakoida. Hakija voi esimerkiksi lähettää hakemuksensa jo ennen rahantarvetta, ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nostaa rahat vasta ennalta sovitun määräajan päästä.

Vakuudeton laina sopii myös niille, jotka eivät pidä pankissa asioinnista, tai eivät mielellään jaa omia raha-asioitaan henkilökohtaisesti esimerkiksi pienen paikkakunnan pankkivirkailijoille. Vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu usein esimerkiksi omasta verkkopankista ilman fyysisiä käyntejä pankissa, tai sitä voi myös hakea näppärästi suoraan netistä luotonmyöntäjän omilta verkkosivuilta. Vakuudeton laina on myös hyvin monipuolinen, sillä lainasummaa voi esimerkiksi nostaa useammassa erässä, tai hakea myös lisälainaa, jos tarve niin vaatii.

Vakuudellisiin lainoihin lukeutuvat asuntolainat ja suuremmat kulutusluotot, jotka on suunnattu esimerkiksi auton ostoon tai remontointiin. Kuten yllä jo mainittiin, vakuudellisen lainan korko saadaan usein neuvoteltua melko pieneksi, sillä luotonmyöntäjällä on tällöin varmuus siitä, että laina tullaan maksamaan takaisin. Lainan vakuutena käytetään yleisimmin hakijan omaisuutta, esimerkiksi omistusasuntoa tai kesämökkiä. Vakuudellisen lainan hakeminen ottaa aikaa ja vaivaa, mutta jos vakuuksia lainalle on asettaa, kannattaa mahdollisuutta hyödyntää.

Oli kyseessä sitten vakuudeton tai vakuudellinen laina, molemmissa tapauksissa on erittäin tärkeää, että lainan takaisinmaksu suunnitellaan ja toteutetaan järkevästi. Oli laina sitten miten pieni tahansa, ei sitä koskaan kannata ottaa ilman huolellista harkintaa.

Lainaa ilman pankkitunnuksia

Suomen pikavippilain mukaan asiakkaan henkilöllisyys on aina tunnistettava ennen lainahakemuksen hyväksymistä. Tässä suhteessa pankkitunnuksilla on siis erittäin tärkeä osa lainan hakuprosessia, ja tästä menetelmästä on tullut vuosien varrella lähes poikkeuksetta sääntö, jota jokainen luotonmyöntäjä noudattaa.

Lainan saaminen ilman pankkitunnuksia on tänä päivänä suhteellisen haastavaa. Tunnistautumisen voi tehdä joissakin harvoissa tapauksissa ilman pankkitunnuksia joko tekstiviestien tai postin avulla. Nykyään tämä vaihtoehto kuitenkin löytyy yhä harvemmalta luotonmyöntäjältä.

Prosessi on samalla hidas, sillä asiakkaan on soitettava luotonmyöntäjän asiakaspalveluun ja odotettava postitse saapuvaa lainasopimusta, jonka asiakas allekirjoittaa ja lähettää takaisin. Tämän jälkeen luotonmyöntäjä käy tiedot läpi, ja jos kaikki ovat kunnossa, tekee hyväksytyn lainapäätöksen, jolloin rahat siirretään asiakkaan tilille. Tässä saattaa kuitenkin vierähtää helposti useampikin päivä, jolloin äkkinäiseen rahantarpeeseen pankkitunnusten omistaminen on lähes ehdotonta.

Lainaa ilman liitteitä

Kaikki luotonmyöntäjät ovat velvoitettuja tarkastamaan asiakkaan taloudellisen taustan, sillä tulotietojen avulla pystytään selvittämään, kuinka suuri laina asiakkaalle voidaan myöntää ja millä ehdoin. Tämä ei onneksi ole pitkä ja vaivalloinen prosessi, sillä tulotiedot käyvät helposti ilmi esimerkiksi palkkakuiteista tai tiliotteesta. Vaikka laina olisikin vakuudeton, luotonmyöntäjät todennäköisesti pyytävät ainakin hakijan tulotiedot. Näin he pysyvät varmistamaan, että hakija pystyy toteuttamaan takaisinmaksun suunnitellussa ajassa.

Ennen lainapäätöksen tekemistä suosittelemme aina kilpailuttamaan lainat. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti palvelumme kautta, ja saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja luotonantajalta vain yhdellä hakemuksella. Edellytämme sinulta vain puhtaan maksuhistorian (ei luottohäiriömerkintöjä) ja vähintään 1200 euron bruttotulot kuukaudessa. Voit hakea lainaa sadasta eurosta jopa 60 000 euroon saakka, ja saada laina-aikaa vuodesta jopa 15 vuoteen sopimusehdoista riippuen.