Lainaa heti tilille - Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti!

Täytä lainahakemus nyt ja kilpailuta lainasi yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille samana päivänä!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille

Yllättävä rahantarve voi yllättää kenet tahansa, jopa huolellisimmankin rahankäyttäjän. Rahantarpeen voi aiheuttaa esimerkiksi kodinkoneen tai auton hajoaminen, remonttitarve tai vaikka perheenjäsenen sairastuminen. Tällaisessa tilanteessa ei ole välttämättä liikoja aikaa käytettäväksi sopivan lainan etsintään, vaan tilanteeseen on löydettävä ratkaisu mahdollisimman pian. Onneksi nykyisin ei tarvitse jonottaa pankkikonttoreissa, sillä lainaa voi hakea ja saada helposti ja nopeasti omalle pankkitilille, melkeinpä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lainaa heti

Rahan tarve voi olla pieni tai suuri, sillä lainatuotteita on markkinoilla paljon. Digitalisaatio on mullistanut rahoitusmarkkinat ja tehnyt rahan lainaamisesta helpompaa kuin koskaan. Voit hakea vippiä, lainaa tai luottoa melkein mihin vuorokauden aikaan tahansa, missä tahansa oletkin. Kaikki hakemisen vaiheet voi hoitaa kätevästi verkossa, nopeasti ja turvallisesti. Myös mahdolliset hakemuksen liitteet voi lähettää helposti verkossa. Lainapäätös tulee nopeimmillaan minuuteissa, ja rahat voivat olla pankkitililläsi jopa samana päivänä hakemuksen täyttämisestä.

Perinteisten pankkien lainanhakuprosessit ovat yleensä hitaita ja edellyttävät käyntiä pankkikonttorissa, tai ainakin yhteydenottoa omaan pankkineuvojaan, esimerkiksi videoyhteyden välitykselllä. Kiireisessä elämäntilanteessa sopivan ajan löytäminen voi olla vaikeaa, ja lainan saanti viivästyy turhaan. On erittäin kätevää, jos lainahakemuksen voi tehdä netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainahakemuksia käsitellään yleensä palvelujen aukioloaikoina, mutta hakijan ei tarvitse olla silloin linjojen ääressä. Lainapäätöksen saa näppärästi omaan sähköpostiin tai tekstiviestinä puhelimeen.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Pankit ja luotonantajat eivät kuitenkaan myönnä lainaa kenelle tahansa. Tyypillisiä edellytyksiä positiivisen lainapäätöksen saamiselle ovat täysi-ikäisyys ja myönteinen luottohistoria. Lainoja ei yleensä myönnetä juuri 18 vuotta täyttäneille hakijoille, vaan edellytyksenä saattaa olla 21 tai jopa 23 vuoden ikä. Tyypillisesti hakijalla tulee myös olla suomalainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset, joiden avulla hakija voi tunnistautua palveluun.

Pieniä, muutaman sadan eurojen vippejä haettaessa ei välttämättä tarvitse antaa tulotietojaan, mutta suurempia luottoja haettaessa edellytetään yleensä, että hakijalla on säännölliset kuukausitulot. Tulojen ei välttämättä tarvitse olla palkkatuloja, vaan myös esimerkiksi eläke voi olla riittävä tulonlähde lainan saamiseen.

Monet pohdiskelevat, tarvitaanko lainan hakemiseen vakuuksia. Yleensä vakuuksia tai takuita ei tarvita, sillä suurempien lainojen kohdalla lainan myöntävä taho arvioi hakijan luottokyvyn yksilöllisesti, ja myöntää hakijan ilmoittamien tietojen perusteella myönnetyn luottorajan. Usein lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä jonkin toisen hakijan kanssa. Yhteishakijan käyttö parantaa yleensä myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä, ja usein myönnetty lainasumma on kahden hakijan tapauksessa suurempi kuin yksinään lainaa haettaessa. Voit siis saada lainaa ilman vakuuksia ja takuita.

Lainaa heti tilille 24h

Pankkikonttorien aukioloajat ovat rajalliset ja rajoittavat myös lainanhakijan elämää. Nykyään lainansaanti on kuitenkin nopeaa, ajasta ja paikasta riippumatonta. Lainahakemuksen voi täyttää vaikka keskellä yötä, ja tietää että käsittelyajat ovat lyhyet. Internet on todellakin tehnyt lainan hakemisesta ja saamisesta helppoa, ja tunnistusteknologioiden kehitys on tehnyt hakemisesta myös turvallista. Suurin osa palveluista käyttää tunnistautumiseen pankkitunnuksia, joita käytetään myös monissa muissa verkkopalveluissa, kuten poliisin palveluissa. Voit siis olla huoletta, sillä tietosi ovat hyvissä käsissä.

Ennen lainan hakemista kannattaa pohtia, miten suuren lainan tarvitset, ja millä ehdoilla olet valmis lainan ottamaan. Ilmaisia lainoja ei ole olemassakaan, joten rahaa kannattaa lainata vain sen verran kuin todella tarvitsee. Myös lainan takaisinmaksussa kannattaa olla realistinen, eikä omaa talouttaan kannata vetää liian tiukille maksuerien kanssa. Valitse alun perinkin sellainen maksuerä, jonka pystyt hoitamaan ilman, että muu taloutesi kärsii liikaa lainan hoidosta. Toki lähtökohtana kannattaa pitää sitä, että laina kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin. Mitä pidempi maksuaika on, sitä enemmän maksat lainastasi korkoa.

Lainaa heti ilman liitteitä

Ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla lainoja. Helpoin tapa vertailla lainoja on kilpailuttaa markkinoiden parhaat lainat yhdellä hakemuksella. Täyttämällä hakemuksen sivustollamme saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja luotonantajalta. Voit hakea 100-60 000 euron lainaa 1-15 vuoden laina-ajalla. Voit siis unohtaa eri rahoituslaitosten sivustoilla surffailun, ja saada yhdellä hakemuksella hyviä tarjouksia. Voit täyttää hakemuksen, jos sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja jos bruttotulosi ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tee hakemus vaikka heti!