Komplett Bank laina ei ole välttämättä halvin!

Komplett Bank laina ei ole välttämättä halvin! Voit saada edullisemman lainan kilpailuttamalla sen palvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Komplett Bank on norjalainen liikepankki, jonka tarjontaan kuuluu kulutusluotto- ja rahoituspalveluita edullisin ehdoin ilman vakuuksia. Komplett Bank perustettiin vuonna 2014 ja se tekee laajaa yhteistyötä Komplett Groupin kanssa, joka operoi monien johtavien verkkokauppojen taustalla Norjassa ja Skandinaviassa. Suomalainen komplettbank.fi lanseerattiin vuoden 2017 alussa. Vaikka pankki on rekisteröity Norjaan, se noudatta Suomen kuluttajalainsäädönnön määräyksiä ja muutenkin palvelu on täysin optimoitu suomailaisille. Komplett Bank toimii pelkästään verkossa, joten sen asiakaspalvelukin toimii vain puhelimitse ja sähköpostitse. Komplett Bankin tarjontaan kuuluu joustoluottoja, kulutusluottoja, autolainaa ja vakuudetonta lainaa.

Joustoluotto

Komplett Bank tarjoaa lyhennysvapaata lainaa, jolla asiakas pystyy reagoimaan helposti sekä joustavasti muuttuviin elämäntilanteisiin. Komplett Bankin joustoluotto tarjoaa asiakkaalle vapaavalintaisen takaisinmaksuajan ja Komplett Bank ottaa korkoa vain nostetusta summasta. He tarjoavat mahdollisuutta maksaa vain korot ja kulut kuukausittain, joten lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Erityistä tästä tekee se, että lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajattu. Lainaa myönnettäessä asiakkaalle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa asiakkaan on mahdollista nostaa lainaa juuri sen verran kuin haluaa. Komplett Bank tarjoaa poikkeavan mahdollisuuden nostaa lainaa aina uudestaan ja uudestaan lainalimiittiin asti. Lainaa Komplett Bankilta saa väliltä 1000€ – 50 000€ lainaa ja lainapalvelu toimii kellon ympäri verkossa. Haettaessa lainaa Komplett Bankilta asiakas täyttää lomakkeen ja lainan nosto onnistuu, kun asiakkaan täyttämä lomake sekä tulo- ja verotiedot on tarkastettu. Koska lainalla ei ole vakuuksia, se tarkoittaa luonnollisesti korkeampia korkoja. Komplett Bankin korko pysyy kuitenkin välillä 4,9% – 19,9%, mutta asiakkaan lopullinen korkoprosentti määritetään aina tapauskohtaisesti. Saadakseen lainaa Komplett Bankilta on hakijan oltava vähintään 23-vuotias, omattava säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot sekä asumisoikeus Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Komplett Bank perii myös maksuja koron ohella kuten avausmaksun (45 – 195€) ja tilinhoitopalkkion.

Lainaturvavakuutus

Komplett Bank tarjoaa myös lainaturvavakuutusta, se auttaa maksaamaan asiakkaan kuukausierän mikäli asiakkaan tulot pienenevät tai asiakas jää työttömäksi. Vakuutus kattaa maksettavan kuukausierän tai 2% luoton kokonaissaldosta sen mukaan kumpi on sillä hetkellä suurempi. Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa luoton kokonaissaldon 50 000 euroon saakka. Komplett Bankin lainaturvavakuutuksen kuukausimaksu on 0,3% kuun lopussa olevasta kokonaissaldosta. Komplett Bankin tarjontaan kuuluu myös jälleenrahoitus, jolla voi yhdistää nykyisiä lainoja. Ennen jälleenrahoitusta asiakkaan täytyy lähettää tiedot sähköpostitse yhdistettävistä lainoista. Mikäli Komplett Bank antaa myönteisen päätöksen jälleenrahoitukseen, Komplett Bank maksaa yhdistettävät luotot asiakkaan puolesta. Komplett Bankia käytetäänkin paljon juuri jälleenrahoitustarkoituksiin, sillä joka viides haettu laina Komplett Bankilta haetaan juuri tähän tarkoitukseen.

Luottokortti

Komplett Bankilla on myös oma luottokortti eli Komplett Bank Mastercard. Mastercardilla saa jopa 50 päivän ajan korotonta maksuaikaa luotolle eikä Komplett Bank peri maksua käteisnostoista eikä vuosimaksua. Halutessaan asiakas voi lykätä maksuaan korkovapaasti jokaiselleen ostokselleen jopa yhdeksään kuukauteen asti. Nostoraja Mastercardille on 1000 euroa 30 päivän sisälläKomplett Bank Mastercardin käyttämisesta saa bonuspisteitä ja sata bonuspistettä on kymmenen euron arvoinen.

Kokonaisuudessaan Komplett Bank on edullinen vaihtoehto ja se peittoaa monet kilpailijat sen pitkällä maksuajalla ja joustavalla maksamisella. Hyvät tulot omaava voi jopa saada lainaa edullisemmin kuin mitä suomalaiset peruspankit pystyvät tarjoamaan. Lainanhakeminen onnistuu myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin se yleensä johtaa pienempikorkoiseen lainaan. Mutta kuten kaikkien pankkien kohdalla, myös Komplett Bankin kohdalla kannattaa pyytää maksuton tarjous ja verrata sitä muiden pankkien tarjouksiin. Kuten todettua, Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa korkeimmilla koroilla, joten on kannattavaa kilpailuttaa lainat, jotta varmasti löytää itselleen edullisimman ja sopivimman kokonaisuuden.