Handelsbanken lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja!

Handelsbanken lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta laina yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Handelsbanken lainalaskuri

Handelsbanken lainalaskuriHandelsbanken on yksi maailmanlaajuisesti suosituimpia pankkeja ja sillä onkin asiakkaita ympäri maailman. Suomessa Handelsbanken ei ole ehkä aivan siellä suosituimpien pankkien joukossa, mutta myös moni suomalainen asiakas on löytänyt Handelsbankenista oman pankkinsa. Handelsbanken tarjoaa erilaisia lainoja, joista varmasti suosituin on heidän asuntolainansa, ja heidän sivuiltaan löytyy niin asuntolainan kuin muidenkin lainojen laskemiseen lainalaskuri.

Lainalaskuri Handelsbanken

Handelsbankenin lainalaskuri toimii samaan tapaan kuin muidenkin pankkien tarjoamat lainalaskurit. Handelsbankenin sivuilta löytyy lomake, johon täytetään lainan summa ja laina-aika, jolloin laskuri laskee puolestasi arvion lainasta.

Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että lainalaskurilla saadut tulokset ovat vain suuntaa-antavia, joten lopullinen tarjous saattaa poiketa lainalaskurin tarjoamista summista. Lopulliset lainan ehdot, sekä korot ja muut kustannukset sovitaan aina pankin kanssa asiakaskohtaisesti, joten näin ollen lopullinen lainasumma saattaa joko pienentyä tai suurentua jonkin verran.

Lainan korko lasketaan sen hetken mukaan, jolloin laina otetaan, mutta koron muuttuessa muuttuu myös lainan summa jatkuvasti. Voit itse sopia Handelbankenin kanssa siitä, vaikuttaako koron kasvu tai lasku joko maksuajan tai kuukausittaisen maksun suuruuteen.

Kilpailutus kannattaa aina

Meidän sivustollamme pääset vertailemaan eri pankkien ja luottolaitosten tarjoamat pienet sekä suuremmat lainat. Vaikka siis esimerkiksi Handelsbankenin oma lainalaskuri onkin todella kätevä työkalu, ei se tarjoa mahdollisuutta vertailla lainaa muiden lainantarjoajien kanssa. Varsinkin suurempaa lainaa, kuten vaikkapa asuntolainaa hakiessa tulisi aina vertailla erilaisia lainoja eri tarjoajialta, jotta saat varmasti parhaat ehdot ja korot omaan lainaasi. Parhaimmillaan tämä voi tarkoittaa sinulle useiden tuhansien eurojen säästöä, joten kokeile siis nyt kätevää ja maksutonta lainalaskuriamme, jolla pääset suoraan lainojen vertailuun.

Lainojen kilpailutuksella voit saada useita eri tarjouksia kauttamme, jolloin hoidamme tarjousten pyytämisen puolestasi pankeilta ja luottolaitoksilta. Kilpailutuksen voit tehdä, kunhan olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Muita vaatimuksia me emme aseta. Laskurin avulla voit vertailla ja kilpailuttaa lainoja 100 €–60 000 € välillä ja maksuaika näille lainoille on 1–15 vuotta. Kokeile nyt siis heti lainojen kilpailutusta ja säästä arvokasta aikaasi meidän avullamme!