Häälaina: Hae lainaa häitä varten jopa 60 000€!

Hae lainaa häitä varten jopa 60 000€ asti. Täytä hakemus huolella. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Lainaa häitä varten: Häiden rahoitus helposti!

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa häiden rahoituksen yli 20 eri pankilla ja rahoituslaitoksella.

Voit saada luottoa mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle tarjoukset tietojesi perusteella. Voit siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisit luottoa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertaileminen ei sido sinua nostamaan luottoa.

Mihin voin käyttää nostamani lainan?

Mihin itse haluat! Voit esimerkiksi rahoittaa sillä morsiuspuvun, vihkisormuksen, hääjuhlan tai vaikka kaikki. Päätös on sinun.

Kannattaako häiden rahoittaminen velkarahalla?

Vanhan perinteen mukaan morsiamen vanhempien tulisi kustantaa vihkiäisjuhlat, mutta tästäkin perinteestä lienee jo aika ajanut ohi, joten usein häiden järjestämistä varten on otettava velkaa. Paras tilanne olisi rahoittaa avioliittoon astuminen omalla rahalla, mutta tämä ei ole mahdollista jos vierasmäärä kasvaa liian suureksi. Tietysti vierasmäärää voi pienentää, mutta mikäli sattuu tulemaan isosta suvusta niin tämä vaihtoehto voi aiheuttaa ikävät sukuriidat jos kutsu häihin tulee vain tietyille sukulaisille.

Ennen juhlien järjestämistä olisikin järkevää miettiä, että kuinka ison summan molemmat osapuolet ovat valmiita juhlaan kuluttamaan. On myös hyvä ottaa huomioon, että pelkät juhlatilat ja mahdollinen catering -palvelu vie ison osan budjetista. Tähän päälle voi tulla myös muita kuluja, kuten esimerkiksi morsiuspuvun hankinta, auton vuokraus, vihkisormusten ostaminen, juhlatarvikkeet, valokuvaajan palkkaus sekä juhlajuomat.