Edullinen laina pitkällä maksuajalla - Hae jopa 60 000 €

Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy helposti kilpailuttamalla. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy kilpailuttamalla!

Edullinen laina löytyy usein pienen kilpailuttamisen kautta. Lainojen vertailu onkin oleellinen osa lainanhakuprosessissa, sillä lainojen koroissa voi olla jopa huomattavia eroja. Ei missään tapauksessa kannata maksaa lainasta liikaa – siihen ei ole mitään syytä, kun lainoja voi verrata vieläpä yllättävän helposti. Onneksi tämä on nykyisin todella yksinkertaista, sillä verkossa on tarjolla todella paljon erilaisia lainojen vertailuun tarkoitettuja sivustoja. Kuitenkin myös lainavertailupalvelut eroavat toisistaan niin laadullaan kuin kattavuudellaankin. Sivustomme kautta sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa itsellesi edullinen laina yli 25 rahoituslaitokselta ja pankilta. Sivustomme tarjoaa siis todella helpon ja nopean tavan vertailla lainoja ja löytää itsellesi se kaikista edullisin vaihtoehto. Vertailu on aina täysin ilmaista, eikä kuluttaja sitoudu vertailussa yhtään mihinkään – lopullinen lainapäätös tehdään aina vasta lainatarjouksen saamisen jälkeen. Lainavertailun tekeminen yksin näin monen eri rahoituslaitoksen välillä saattaa olla todella monimutkaista, joten siksi kannattaa käytää luotettavaa kilpailutuspalvelua. Käytännössä lainavertailupalvelu tekee kaiken työn puolestasi. Tässä säästyy paljon aikaa, ja myös rahaa voidaan säästää esimerkiksi korkojen osalta.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla pienentää kuukausierää

Lainan lopullisen hinnan lisäksi myös lainan takaisinmaksuaika on erittäin oleellinen tekijä lainan hakemisessa. Pitkä takaisinmaksuaika ei välttämättä tarkoita kallista lainaa, vaan hyvän lainavertailun kautta on mahdollista löytää myös todella edullista lainaa. Tämän sivuston lainavertailun kautta sinulla on mahdollisuus löytää lainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla, ja vieläpä kohtuullisella korolla. Silloin kun puhutaan jopa 15 vuoden maksuajasta, niin kyseessä on usein vähän isompi laina.

Miksi joskus kannattaa sitten suosia pitkää takaisinmaksuaikaa? Pitkällä takaisinmaksuajalla kuukausittaiset lyhennyserät pysyvät yleensä varsin kohtuullisina. Tällöin omaa taloutta eivät rasita korkeat takaisinmaksusummat, ja elämää voidaan jatkaa normaalista lainan takaisinmaksusta huolimatta. Hyvällä kilpailuttamisella voidaan löytää myös laina kohtuullisella korolla, jolloin lainan kokonaiskustannukset eivät myöskään nouse liian suuriksi.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla työttömälle

Työttömyys voi yllättää kenet tahansa. Yllättävä työttömyys on usein tilapäistä, mutta se voi kuitenkin tulla shokkina. Tulotason äkillinen lasku vaikuttaa väistämättä taloudelliseen tilanteeseen, ja joskus lisärahan tarve voi olla ilmeinen. Moni saattaa kuvitella, että lainan saaminen työttömänä on täysin mahdotonta. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, ja kokonaisuudessaan asia riippuu henkilökohtaisesta tulotilanteesta. Jos luottotiedot ovat kunnossa ja lainanhakijan bruttotulot ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa, on lainaa mahdollista saada palvelumme avulla.

Työttömän kannattaa kuitenkin olla todella tarkkana menoissaan, joten mitään ylimääräisiä kustannuksia ei kontolleen kannata ottaa. Siksi etenkin työttömän kannattaa tehdä perusteellinen lainojen vertailu, jotta kulut saadaan pidettyä mahdollisimman kohtuullisina. Tämä varmistetaan sillä, että kilpailutuksen kautta voidaan hakea suoraan markkinoiden edullisinta lainaa. Lainanmyöntäjän kannalta ei kuitenkaan ole niinkään väliä, vaikka olisitkin työtön, kunhan sinulla on edelleen kuukausituloja. Moni työtön jää alkuun ansiosidonnaiselle, jolloin kuukausitulot ovat yleensä edelleen kunnossa. Siksi ei välttämättä ole mitää hätää lainan saannin suhteen vaikka sattuisitkin olemaan tilapäisesti työtön. Voi itse asiassa olla, että lainan tarpeesi on silloin kaikista suurin, ja sen ottaminen saattaa joskus olla jopa välttämätöntä.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla ilman vakuuksia

Yleensä suurin osa kulutusluotoista on vakuudettomia lainoja. Usein saatetaan luulla, että vakuudeton laina on aina huomattavasti kalliimpi kuin vakuudellinen laina, mutta näin ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla. Vakuudeton laina voi myös olla edullinen samalla, kun sen hakuprosessi on todella helppo ja yksinkertainen. Vakuudettomien lainojen ehdottomia etuja ovat nimenomaan helppous, kun lainaprosessiin ei liity mitään ylimääräisiä vakuuksia tai ehtoja. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Jos sinulla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot, ei ole mitään syytä, miksi et voisi saada lainaa kohtuullisilla kustannuksilla. Jos tarvitset lainaa nopeasti tai et halua vakuuksia tai takaajaa, vakuudeton kulutusluotto on erinomainen idea. Kilpailuttamalla lainan palvelussamme näet helposti markkinoiden edullisimmat vakuudettomat lainat. Edullinen laina ei välttämättä edellytä vakuuksia, kunhan lainat muistetaan kilpailuttaa asianmukaisella tavalla.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla heti

Kulutusluotoissa on myös se hyvä puoli, että lainaa voi saada jopa todella nopeasti. Käytännössä lainapäätöksen voi saada jopa minuuteissa, kunhan olet toimittanut kaikki tarvittavat liitteet. Nopeasti saadun lainan ei myöskään tarvitse olla kallis. Lainavertailun tulosten jälkeen lainanhakija voi saada nopeasti lainatarjouksen ja tehdä päätöksen vaikka vain minuuttien kuluessa. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat voivat tulla tilille jopa minuuteissa. Kyse on siis todellisista pikalainoista jopa isompien lainasummien kohdalla. Tärkeää on, että täytät lainahakemuksen kunnolla, jotta lainanmyöntäjän ei tarvitse erikseen kysellä puuttuvia tietoja. Tällöin laina voidaan saada mahdollisimman nopeasti. Nopea laina voi olla myös edullinen laina, sillä lainavertailussa säästyy sekä aikaa että rahaa. Kaikkiaan lainojen kilpailutuksella voi siis saada edullisen lainan todella nopeasti.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla netistä

Kulutusluottojen kohdalla koko lainahakemusprosessin voi hoitaa helposti verkossa. Palvelussamme kysytään usein kaikki perustiedot, kuten haettava summa sekä luottoa hakevan henkilön ikä. Lisäksi hakijan tulee usein kertoa kuukausittaisten tulojensa määrä. Näin lainavertailun tulokset ovat mahdollisimman lähellä lainan lopullista hintaa, joka varmistuu varsinaisen tarjouksen kohdalla. Joissakin tapauksissa ei tarvitse edes toimittaa mitään erillisiä liitteitä, ja jos tarvitsee, niin senkin voi hoitaa helposti verkossa. Käytännössä melkein kaikki vakuudettomat lainat haetaan verkossa yksinkertaisen verkkolomakkeen kautta. Lainavertailu tekee lainan hakemisesta ja edullisen lainan löytämisestä helppoa, koska usein riittää, että täytetään vain yksi hakulomake. Siten palvelumme voi itseasiassa olla kaikista paras keino löytää edullinen laina verkosta.

Halpa laina löytyy vertailemalla – Halvin laina kilpailuttamalla

Käytännössä lainoissa verrataan erilaisia ominaisuuksia lainojen koroista takaisinmaksuaikoihin. Kuluttajan kannalta oleellinen tekijä on etenkin lainojen todellinen vuosikorko. Tämä kertoo lainan todelliset kustannukset, mukaan luettuna nimelliskoron ja muut lainaan liittyvät kulut. Esimerkiksi pelkkä nimelliskoron vertaaminen ei riitä. Lainaan liittyy usein myös erilaisia lainanhoitokustannuksia sekä nosto- ja lainatilin avauspalkkioita. Joskus voi olla vaikeaa itse täysin hahmottaa kaikkia lainan kustannuksia. Tässä lainavertailu tulee apuun, sillä laadukkaassa vertailupalvelussa otetaan huomioon lainan kaikki kustannukset.

Lisäksi lainavertailussa verrataan lainojen takaisinmaksuaikoja ja kuukausittaisten lyhennyserien summaa. Lainanhakija näkee lainavertailussa siis kaikki oleelliset tiedot lainan takaisinmaksuun liittyen lainan kokonaiskustannuksista aina takaisinmaksuun saakka. Lainavertailu säästää parhaassa tapauksessa niin aikaa kuin rahaakin, joten kyseessä on kaikin puolin hyvä diili.

Nettilaina ei ole välttämättä kallein vaihtoehto

Mielikuvat kalliista ja vaivalloisista kulutusluotoista alkavat onneksi olla ohi. Yhä useampi ihminen tarvitsee lainarahaa jossakin vaiheessa elämäänsä, eikä lainan hakemisen tarvitse olla mikään häpeä – tärkeintä on, että lainaa otetaan aina oman maksukyvyn mukaan, ja että laina maksetaan takaisin. Onneksi lainavertailupalvelut ovat tehneet edullisten lainojen löytämisestä vieläkin helpompaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vain yhdellä verkkolomakkeella on mahdollista päästä käsiksi markkinoiden edullisimpiin lainoihin. Usein lainavertailupalvelut vertaavat vain muutamaa lainaa kerrallaan, mutta tämän sivuston kautta on kuitenkin mahdollista päästä käsiksi jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamiin lainoihin. Tämän kätevämmäksi ei voisi edullisen lainan löytäminen enää mennä. Kannattaa siis ehdottomasti luottaa kattavaan lainavertailupalveluun, jos haluaa saada edullisen ja nopea lainan. Ammattilaiset hoitavat käytännössä kaiken työn puolestasi, ja sinä voi saada itsellesi kaikista parhaiten sopivan lainaratkaisun.