Danske Bank laina ei ole välttämättä halvin!

Danske Bank laina ei ole välttämättä halvin! Voit saada edullisemman lainan kilpailuttamalla sen palvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Danske Bank toimii kansainvälisesti 16 eri maassa tarjoten pankkipalveluja niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Danske Bankilla on Suomessa lähes miljoona henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritysasiakasta. Danske Bank työllistää noin 2000 pankkialan ammattilaista asiantuntijoista asiakaspalvelijoihin. Danske Bank ei tarjoa pelkästään klassisia pankkipalveluja, vaan myös erilaisia vakuuksia sekä varallisuudenhoitoa. Danske Bank on OP-Ryhmän ja Nordean jälkeen Suomen kolmanneksi suurin pankki. Danske Bank, joka tunnettiin aikaisemmalta nimellä Sampo Pankki, on viime vuosina sulkenut konttoreitaan paljon. Vuonna 2016 Danske Bankin osuus Suomen talletuksista oli 13% ja lainoista 10%. Danske Bank tarjoaa asiakkailleen paljon erilaisia lainoja, kuten kolmea eri versioita asuntolainasta, ASP-lainaa, kertalainaa, käyttölainaa, haavelainaa, opintolainaa sekä autolainaa.

Asuntolaina Danske Bankista

Danske Bank tarjoaa asuntolainalle kolmea eri vaihtoehtoa, jotka ovat Asuntolaina Perus, Asuntolaina Vakaa sekä Asuntolaina Vakaa Plus. Asuntolaina Perus sopii sellaiselle asuntolainan hakijalle, joka haluaa yksinkertaisen laina ilman ilman valmiina olevia turva- ja jousto-ominaisuuksia. Asunto Perus -paketissa laina-aika voi olla maksimissaan 25 vuotta. Lainan viitekorko on Euribor, eikä lainaan saa kiinteää korkoa. Lainaa lyhennetään tasaerissä ja lyhennykset aloitetaan välittömästi. Lainaan on myös mahdollista liittää lainaturva. Asuntolaina Vakaa taas sopii lainanhakijalle, joka haluaa itse vaikuttaa lainan joustavuuteen eri elämäntilanteissa käyttäen lyhennysvapaita ja lainamuutoksia. Lainan viitekorkona toimii Euribor ja lainaa lyhennetään kiinteissä tasaerissä. Lyhennysten alkamisesta sekä lainan pituudesta on mahdollista neuvotella. Asuntolaina Vakaa Plus taas sopii lainanhakijalle, joka haluaa rakentaa taloudellista hyvinvointia ja turvata talouden myös muuttuvissa elämäntilanteissa. Laina tarjoaa turvaa korkojen nousua vastaan korkoputkella sekä joustavuutta elämäntilanteisiin Asuntolaina Vakaan lailla lyhennysvapailla ja lainan muutoksilla. Kuten Asuntolaina Vakaassa, myös tässä lainassa viitekorkona käytetään Euriboria sekä sitä lyhennetään kiinteissä tasaerissä. Asuntolaina Vakaa Plussan suurin ero Asuntolaina Vakaaseen tulee lyhennysvapaiden kuukausien sekä lainamuutosten määrässä. Kaikkiin kolmeen vaihtoehtoon liittyy Danske Bankin perimiä maksuja, kuten järjestelypalkkiot ja toimitusmaksut. Danske Bank perii maksuja myös muutoksista laina-aikaan, lyhennyssuunnitelmaan ja eräpäiviin.

Opintolaina Danske Bankista

Danske Bank noudattaa opintolainojen kohdalla Kelan antamia nostoaikoja ja takausmääriä. Opintolainaa voi nostaa joko yhdellä kerralla tai useina erillisinä nostoina. Danske Bankin opintolainan ajan lainanottaja ei maksa lainan korkoa vaan sille suoritetaan pääomitus. Opintolainan korkojen ja lyhennysten takaisinmaksu siis alkaa vasta opintojen päätyttyä. Danske Bank tarjoaa opintolainan ottajalle maksuaikaa niin monta vuotta, kun lainaottajan korkoja on lisätty pääomaan. Opintolainaan saa lainavähennystä, jos lainan omistaja on suorittanut opinnot määräajassa. Opintolainan suhteen Danske Bank perii erilaisia maksuja, kuten toimitusmaksua, järjestelypalkkiota sekä maksuja nostaessa tai korottaessa lainaa.

Kertalaina Danske Bankista

Danske Bank tarjoaa asiakkailleen kertalainaa, joka toimii perinteisenä velkakirjalainana ja sitä voi käyttää isompiin rahoitustarpeisiin. Kertalaina on vakuudellinen laina ja sen minimimäärä on 5000 euroa. Kertalainan korko muodostuu viitekorosta ja pankin marginaalista. Viitekorkona käytetään 12 kk:n Euribor-korkoa tai Danske Bankin omaa Danske Prime -korkoa. Mutta myös kiinteä korko on mahdollinen. Laina-aika ja lainan lyhentäminen onnistuu asiakkaan toiveiden mukaisesti ja lainaa saa 5000 eurosta ylöspäin vakuuksien ja maksukyvyn rajoissa. Kertalainalle tarvitaan vakuutus, joka voi olla esimerkiksi tilitalletus tai asunto. Kuten asuntolainoissa ja opintolainoissa, myös kertalainan kohdalla Danske Bank perii maksuja toimitusmaksujen ja järjestelypalkkioiden muodossa.

Danske Bank perii erilaisia palkkioita ja palvelumaksuja kuten muutkin pankit, joten lainaa ottaessa on kannattavaa kilpailuttaa lainat. Myös Danske Bank tarjoaa vain tiettyjä viitekorkoja, joten vertailemalla eri pankkien viitekorkoja ja maksuja voi lainanottaja löytää itselleen parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon. On siis syytä kilpailuttaa lainat, jotta voi säästää sievoisen summan rahaa ja löytää omia toiveita vastaavan paketin.