Danske Bank asuntolainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja!

Danske Bank asuntolainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta asuntolaina usean pankin kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Danske Bank asuntolainalaskuri

Onko perheesi tekemässä muuttoa? Onko etsinnässä uusi unelmien koti? Oma koti on jokaiselle elämän tärkein paikka, turvasatama, jonne on mukava tulla rentoutumaan pitkän päivän jälkeen ja olla täysin oma itsensä. Muun muassa näiden seikkojen takia oman kodin valinta on tärkeä virstanpylväs elämässä ja sellainen asia, jossa ei kannata hätiköidä. Oma koti on loppuelämän sijoitus, joten se kannattaa valita huolella. Harvalla on kuitenkaan varaa hankkia ensimmäistä omaa kotia ainakaan kokonaan omasta pussista, joten kotia etsiessä useimmille tulee ajankohtaiseksi myös asuntolainan hakeminen.

Asuntolainalaskuri Danske

Oletko harkinnut asuntolainan hakemista Danske Bankista? Danske Bankin asuntolainalaskurilla voit hakea asuntolainatarjousta itsellesi sopivilla ehdoilla. Voit asettaa lainan haun kriteeriksi esimerkiksi itsellesi sopivimman kuukausierän. Jos saamasi tarjous ei ole juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva, tulet varmasti miettineeksi, minkälaisia tarjouksia voisit saada muualta. Täytyykö sinun tehdä kymmeniä hakemuksia lisää, vai onko tilanteeseen kenties helpompikin ratkaisu?

Kilpailuttamalla uusi koti edullisemmin

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, oli kyseessä sitten asuntolaina, joustoluotto tai mikä tahansa muukin laina. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Et menetä kilpailutuksessa mitään, mutta sen avulla voit varmistua siitä, että saat edullisimman mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen vertailu käy kätevästi sivustoltamme löytyvän kilpailutustyökalun avulla.

Lainalaskurimme avulla voit laskea helposti lainallesi kuukausierän, sekä hakea ja kilpailuttaa lainan yhdellä hakemuksella. Tietojen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Lainavertailussa vertailemme puolestasi kaikkien Suomessa pienlainaa tarjoavien pankkien ja luottolaitosten tarjoukset. Myös asuntolainavertailussamme on mukana suuri määrä lainantarjoajia.

Kilpailutuksella saat lainallesi tarjouksen suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Palvelu mahdollistaa sinulle eri luotontarjoajien ja pankkien korkoprosenttien ja myös lainasummien keskinäisen vertailun helposti niin, että voit valita itsellesi ja omiin kriteereihisi parhaiten sopivan tarjouksen. Voit olla varma siitä, että löydät kaikkein edullisimman tarjouksen helposti.

Kilpailutuksen kautta lainatarjouksia voivat saada kaikki, joiden ikä on yli 18 vuotta ja luottotiedot ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voidaan pyytää lainatarjouksia aina sadasta eurosta alkaen jopa 60 000 euron lainasummiin. Maksuajan voi valita 1 – 15 vuoden väliltä.