Aktia lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja!

Aktia lainalaskuri ei kilpailuta muita pankkeja. Laske sinulle sopiva kuukausierä ja kilpailuta laina yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainalaskuri.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalaskuri.com palvelun yhteistyökumppani.

Aktia lainalaskuri

Aktia lainalaskuriTarvitsetko lainaa? Moni meistä törmää jossakin vaiheessa elämäänsä siihen, että omat varat eivät yksinkertaisesti riitä suurempiin ostoksiin kertaostoksena. Harva talous on Suomessa siinä tilanteessa, että pystyy maksamaan jopa kymmeniä tuhansia euroja ilman, että talous horjuu tai kaatuu täysin. Tällaisia tilanteita voivat olla vaikkapa uuden asunnon tai esimerkiksi uuden auton ostaminen. Harvalla on myöskään sellaisia ystäviä tai perheenjäseniä, joilta näin suuria summia voisi ottaa lainaksi. Siispä tällaisessa tilanteessa usein ainut mahdollinen ratkaisu on ottaa lainaa. Lainaa harkitessa jokainen kuitenkin törmää siihen faktaan, että erilaisia lainantarjoajia on pilvin pimein – minkä niistä oikein valitsisi ja mistä saa halvimman mahdollisen lainan?

Lainalaskuri aktia

Aktian lainalaskurilla voit kätevästi laskea itsellesi sopivan lainan vaihdellen hakusi lainan määrää, laina-aikaa, haluamaasi kuukausierää sekä korkoprosenttia. Yksi asia kannattaa kuitenkin laskuria käyttäessä pitää mielessä, sillä laskuri on itseasiassa vain suuntaa-antava, eikä siinä ole huomioitu lainkaan lainaan liittyviä muita kuluja. Tällaisia ovat esimerkiksi toimitusmaksut, hoitokulut sekä lainaturvan aiheuttamat kulut. Lainan todelliset korkoehdot sekä muut siihen liittyvät ehdot ilmenevät vasta myöhemmin hakemuksesi perusteella myönnettävästä lainatarjouksesta.

Kilpailuta ja vertaile kauttamme – tämä saattaa säästää sinulta tuhansia euroja

Mutta millaisia tarjouksia muut pankit sitten voisivat antaa? Jokaisen pankin ja tarjouksen vertailu erikseen on tuskallista ja saattaa viedä päivätolkulla aikaa. Onko olemassa jokin helpompi ratkaisu, jolla sama työ hoituisi? No totta kai on! Sivustomme tarjoamien kilpailutus- ja vertailutyökalujen avulla varmistat, että saat varmasti itsellesi edullisimman ja sopivimman mahdollisen lainatarjouksen.

Oli kyseessä sitten asuntolaina, joustoluotto tai mikä tahansa muu laina, on kilpailutus aina järkevää ennen lainan ottamista. Tämä onnistuu helposti ja nopeasti sivuiltamme löytyvän kilpailutuksen avulla. Sivustoltamme löytyvän lainalaskurin avulla voi laskea lainallesi kuukausierän ja hakea sekä kilpailuttaa lainan helposti. Tätä varten sinun ei tarvitse tehdä kuin yksi hakemus, jonka tekemiseen kuluu parhaimmillaan aikaa vain minuutteja. Me vertailemme lainoja kaikilta Suomessa pienlainaa tarjoavilta luottolaitoksilta sekä pankeilta. Lisäksi kilpailutamme lainoja useilta asuntolainoja tarjoavilta pankeilta. Näin voit olla varma, että sinulle edullisin lainatarjous löytyy taatusti.

Kilpailutus mahdollistaa eri luotontarjoajien ja pankkien korkoprosenttien ja mahdollisten lainasummien vertailun helposti ja nopeasti. Sen avulla voit pyytää tarjouksen suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit saada lainatarjouksia kilpailutustyökalumme avulla, mikäli luottotietosi ovat kunnossa ja olet yli 18 vuoden ikäinen.

Kilpailutustyökalumme avulla voit pyytää lainatarjouksia hyvin joustaville summilla ja joustavilla takaisinmaksuajoilla. Lainasummat vaihtelevat 100 € ja 60 000 € välillä ja takaisinmaksujajaksi voit puolestaan valita itsellesi sopivimman ajan 1 ja 15 vuoden väliltä. Kaiken tämän lisäksi kilpailutamme myös asuntolainat yhdellä hakemuksella lukuisilta eri lainantarjoajilta.

Jos siis etsit itsellesi parhaiten sopivaa ja edullisinta lainaa, vertaile ja kilpailuta lainasi meillä jo tänään.